greybrde Ebru_glc1 14 haftada çocuk pozisyondaysa net belli oluyor ama pozisyonda değilse beklemek gerek 1-2 hafta daha
LivaveLeyla Ebru_glc1 13 haftamda kıza benzetti haftaya 17. haftamda kontrolüm var netleşir sanırım doktorum garantici ilk kızımıda 18.haftamda net söylemişti
papatya56 13 haftada öğrendim yuzde seksen erkek dedı 16 haftalıkken düşük yaptım o gunde erkek dedıler
BurcuGorkem Bana 12 de erkek dedi değişir mi acaba diye düşünüyorum alışveriş yapasım var sonra maviler elimde patlar dıye korkuyorum 😂
Dilekcnkn Ebru_glc1 benim 13+5 di geçen hafta gittim doktor tahmin yürütüyorum erkek dedi bak bu pipisi falan dedi ama tahmin mi artık doğrumu bilemiyorum pazartesi gidip netleştiririz artık ☺️
aysenunur Dilekcnkn aynı haftada banada doktor pipisini gördüm dedi🤣🤣değişirmi diyorum bende kâğıtta ama 14+1 yazıyodu
HTugcee Bende bugün gittim 12+3 ama bebeğimiz pozisyonunu vermedi, bir ara döndü ama kordon mu değil mi anlayamadık malesef 😅🤣 ilk bebeğim ve tüp bebek bundan dolayı en önemlisi sağlıklı büyümesi ve doğuması 🤲🏻🤲🏻🤲🏻❤️