seymen Anne karnında bebekleri hıçkırmaya başlayan annelerimiz? Hıçkırıklarınız ne sıklıkta oluyor? Benim hemen hemen her gün. Bugünse yediğim her öğünden sonra. Acaba neden bu kadar hıçkırıyor ki? 😊 (İnternette de araştırdım ama sıklık derecesine dair bir şey göremedim.)
Bannesi seymen Cnm benim oğlum günde 5-6kez hiçkirirdi bi 10 dakika felanda dürerdi. Çok hiçkıran bebek obur bebek olurmuş doğru😂
Fatma35 seymen bende 35 haftadayım 25. Haftadan beri hissediyorum hickiriklari hergun mutlaka oluyor su arada yemekten sonra daha xok olmaya basladi bazen 10 dk hıçkırdıgi bile oluyor😊
Ebrar34 Bizde çok hıçkırıyoruuuz 😋😋 günde 3 ü buluyor ve uzun sürüyor bazen çok sinir oluyorum rahatsız oluyor kızım diye masaj yapıyorum bende 😊 diyaframı gelişiyordu diye duydum bende
Kubralpergece Dua kalp atışı gibi hissedersin ritmik ve çok güzel bi his 24 25 den sonra daha net hissedersin ben 35 deyim o hıçkırmaya başlayınca karnımı izliyorum :) günde bir kaç defa olabiliyor
Parpali Gunde en az üçkere hissediyorum bende 31 haftadayım bu haftalar daha da net hissetmeye başladım bide sanki titriyomuş gibi oluyo bazen sizede oluyo mu?
seymen Parpali Evet baya titremeli artık😊 Ben de 35. Haftamdayım güçlendi yani fark ediliyor. Sok günler daha da sıklaştı.
Bulutalazinannesi İlk defa duyuyorum çok şaşırdım 🤗😂 nasıl hissediyorsunuz peki tarif edebilir misiniz ❤️
Sevde123 Bende 33 haftalık hamileyim son zamanlarda sürekli oluyor bayada uzun sürüyor ilk başlarda hoşuma gidiyordu ama bazen sinir bozucu oluyo🙈