Redpepper Kızlar ahşap beşikte karar kıldım ama aynı görüntüdeki beşik bi yerde 600 lira başka yerde 1000 başka yerde 1500 yani bu kadar uçurum varsa malzeme gerçekten kötümü acaba 🙄 maksmum 2 sene kullanabilirim gibi geliyor bana fazla para vermek istemiyorum ömürlük olmayacak ama tabi hemen elimde de kalmasın. Pandemiden dolayı pek mağaza da gezemicem alan anneler bana marka fiyat memnuniyet konusunda tecrübelerini paylaşırsa sevinirim .
Nurgul1 Redpepper Bende aynı şekilde annem alacak hediye olarak trendyola Baktık sonra ben mağazada baktım aynısı içeriği bile aynı ama arada bin TL fark vardı bence çok fazla her ikisi de aynı diye düşünüyorum bu pandemide malesef ki çıkarcı olan kişi çok fazla Bende o yüzden trendyol dan alacagım
Lezginka Redpepper ben bebişimize oda yapana kadar ikea beşik istiyorum. 1000tl fiyatı hatta ahşap olanı 750 tl, indirimde. Önemli olan beşikten ziyade yatak, omurga sağlığı için, iyi bir yatak, Orta halli bir beşik olarak ikea alıcam ben 😊
Redpepper Nurgul1 aynen annemler alacak bizim de şimdi bakıyorum meltem smart tahterevalli markalar pahalı mesela ama heyner bebekonfor markalar daha ucuz yarı yarıya ya nerdeyse bilemedim napsak
Serpil-3 Redpepper ben heyner den aldım 7in1 play beşik çok güzel kaliteli ve aldığı paraya değer birde oturma odası için sepet beşik aldım ebebek ten onu annem aldı gerçide o da güzel ben sepet beşiği 480e aldım aynısını yaşadığım yerde mağazada 800 ₺dediler
Redpepper Lezginka aslında ikea beşik de güzel ama yatağı korumalığı hiçbişeyi yok ekstra onları da almam lazım derken diğerleriyle aynı fiyata gelebilir. Meltem smartın yatağı çok kaliteli içinde var, diğer markaların yataklarını hiç bilmiyorum ama belki kalitesiz olabilir onlar. Yatağa çok önem veriyorum ben de