Nurcihn Kızlar bana yardımcı olurmusunuz 5 günlük Anneyim doğumda sütüm geldi emziriyodum negüzel 2 gün geçti ve birden sütum kesildi sagiyorum sıvı şeyler tüketiyorum ama gram yok damla bile gelmiyor neler tuketmeme rağmen rezene içiyorum mama başlattı doktor yavrum doymuyormus kan şekeri düşmüş 3 saatte 1 mama veriyorum mememi unutmasın diye boşta olsa emziriyorum ama gelmiyince ağlıyor bugün ebebekten promalt emziren anne çayı bile aldım icicem fayda olursa 3 gündür süt yok mememde ve 3 gündür yavrumu mamayla besliyorum 😭🤷🏽♀️yardımcı olursanız sevinirim size çok dua ederm nolur
yasemin333 Nurcihn canım hoşaf, rezene ,hurma ,humana anne çayı bol su ben bunları yiyip içiyorum özellikle faydasını gördüm.Duşun altında dipten uca doğru göğüslerine masaj yap 2.gün geldik banyo yaptım hemen masaj yaptım 3. Gün sütüm tam anlamıyla geldi.
Tugce11 Nurcihn canım birisi de bi tarif yazmıştı çok faydasını görmüş bende deniyorum şu an onu. Yulaf süt tarçın kuru üzüm ceviz fıstık. Hepsini bi kaseye koyup tüketiyormuş ama ben yulafla sütü çok az pişirip diğerlerini üzerine ekliyorum