Karabük medikar hastanesine giden var mı kızlar hangi doktora gidiyorsunuz
Karabük medikar hastanesine giden var mı kızlar hangi doktora gidiyorsunuz
Uykucumom Ben Hatice Hanım’a gidiyorum, çok memnunum. ❤️
Ben de karabüklüyüm ama Yalova’da yaşıyorum.benim arkdaşlarım Şakir beye gidiyor memnunlarmış.
Şerife hanıma gidiyorum ☺️
Mervisogretmen bende Hatice hanıma gidecektim ama bi bebeğin ayağı mı ne kırılmış galiba ondan sonra biraz tedirgin oldum
Uykucumom AA hiç duymadım böyle birsey
Elcnbykckr bana da arkadaş dedi yeni bi olay galiba internette de yazıyor medikar hastanesi yorumlarında
Bende Hatice hanıma gidiyorum çok memnunum
ilk doğumumda Hatice hanıma gittim hiç bir sıkıntım olmadı çok memnun olduğum için 2. Bebeğimde de ona gidiyorum
Bayanfindik bende ona gitmeyi düşünüyorum
Uykucumom ama Bebek’in ayağı kırılmış doğumda dediler ondan sonra biraz tedirgin oldum böyle birşey duydunuz mu
Uykucumom hayır hiç duymadım hatta burda okuduktan sonra araştırdım isim vermemişler yazılanlarda. Hatice hanım bundan iki yıl önce de bebek ve anneye karşı çok nazikti şimdi de. Tabi doğru da olabilir bilemem. bunlar benim tecrübelerim
Bayanfindik haberi ben de gördüm evet Hatice hanım ile yaşanmış,benim doğumuma çok az kaldı ister istemez çok üzüldüm,sizin sezeryan mıydı doğumunuz
Evet sezaryendi. Hatta açıklığım olmasına rağmen kendi isteğimle oldum. Şimdi de 14 haftalık hamileyim ama bırakmayı düşünmüyorum. Başımıza birşey gelecekse her doktorda gelebilir düşüncesindeyim
Ecefe çok aradım ama haberi bulamadım. Linki varsa atabilir misiniz?
Bayanfindik çok haklısınız ben de aslında çok memnunum Hatice hanımı doktor olarak da insan olarak da çok sevdim ama biraz evhamlı biriyim herşey her an moralimi bozabiliyo,link atmaya çalışayım size
Ecefe tabiki doktor hatası olabilir ama o an ameliyatta ne gelişti onu da sadece oradakiler bilebilir. Başka bir doktora gitse belki aynısı olacaktı belki de hiç olmayacaktı ne yazık ki bilemiyoruz. Kalbimizi temiz tutun çok titiz ve dikkatli olduğunu hastalarına doğumdan sonra bile çok iyi ve içten davrandığını, yardımcı olduğunu kendim yaşadığım için işim rahat yazabiliyorum size. Sonuçta yaşatmamız gereken, yaşayacağımız ne varsa elbet yaşayacağız ☺️
Bayanfindik evet ben de kontrollerimden hep mutlu olarak çıktım yaklaşımı konuşma tarzı sayesinde,Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin miniklerimizi, duamızı edip tevekkül etme zamanı :)