Betul-25 Merhaba annişler 😍 Burun kanaması yaşayan varmı aranızda sol tarafatan arada bi kan akıyo az ve sıvı şekilde hemen geçiyo doktora randevu aldım fakat meraktayım neden oluyor🤷♀️
Busehnm Betul-25 hamileligimin basindan beri yaşadım benim de sag taraf kaniyordu hep insan korkuyor, 24. Haftada kesildi 32de tekrar kanamaya başladı. Hormon artışından kılcal damarlar catlayabiliyormus
pikachuu Betul-25 bende de oldu bianda cok fazla akti. Kbb a gittim. Damar catlamis bi ilac surdu bayag yandi burnum snra acisi gozume ve basima vurdu hatta agridan o taraftaki gozum kisildi🤣
Meless Betul-25 16.haftamdayım geçen benimde oldu canım normalmiş gebelikte kan hacmi arttığından ötürü oluyormuş
Betul-25 Nuray11 şükür ya demekki normal bişey yine doktora danışırım tabi ama çoğunlukta gözüküyorsa normaldir diyede düşündüm şuan
paradiseeeeee Betul-25 korkma korkma benim de sol kanıyor arada sağ kanıyor şaldır şaldır hatta genzimden alıyor önceden çok korkuydum çok doktora gittim ama burnum egri dedi biri biri çatlak bar dedi öyle kaldı korkma gayet normal
greybrde Betul-25 8-9. Haftalarımda mide bulantımla birlikte burun kanamam oluyodu abartı şekilde değil tabi doktora gitmedim ama netten baktım gebelikte bi horman varmış o yükseldiği için burun damarlarını patlatıyormuş kılcal damarları 💞🌺