Esra-73 Hanımlar iftar menünüz nedir benim ki şöyle; Patlican kebabı Pilav Cacık Mercimek çorbası çiğ köfte Konposto 😋😍😊
Elbet-birgun-kavusacagiz Esra-73 ayyy cig koftemiii🤤🤤 hemem esime yaziyorum al diye🤤🤣🤣🤣 Benm menumdede Nohutlu yogurt corbasi Suzme bulgur pilav Tavuk.kizartma Salata Basma kunefe tatlisi
Esra-73 Sermec27 ohh ne güzel afiyet olsun şimdiden keşke benimde eşim bilseydi de biraz yardımcı olsaydı😊
Suheyla06 Esra-73 evet kocama yazdım bile ahahsh benim menüde fırında kanat patates kremalı mantar çorbası pilav salata 🙆🏻♀️
Esra-73 Elbet-birgun-kavusacagiz😀 benim çiğ köftede hazır el yapımı değil . Bu arada çok güzel yemekler şimdiden afiyet olsun 😋☺️💕
Sermec27 Esra-73 benim eşim biliyor benden becerikli yeni hemoroid ameliyatı oldum da Allah razı olsun yemekler bulaşıklar ev işi eşimde su an 🥰
Esra-73 Sermec27 geçmiş olsun bu arada canım 🙏 bu gibi durumlar da insanın eşinin becerikli olması çok güzel oluyor gerçi her zmn güzel 😀
Hafise Esra-73 feci hastayım grip oldum bogaz şiş kemiklerim sizliyo yemegim yok nane çayı kaynattım zorla onu içiyorum 😑😭 aksama Allah büyük