Atahilal 16 haftalık hamileyim bebeğin suyu kalmadığını söyledi doktor u durumda alınması lazım dedi ben durumumu yaşayan var mı aranızda
Alyaesmaa Atahilal Ya buna bir cozum yokmu acaba serumla ilaçla felan bilmiyorum ama yazık kocaman olmuş bebek🤦🏻♀️ benimde azdı ilk hamılelıgımde sureklı havuç suyu ictim cogalttı etkısı hemen oluyo
minikprensimmm123 Atahilal Havuç suyunu duydum ben canım ama muhakkak bir tedavisi olmalı ya hastaneye felan alsalar serum la felan artmaz mı acaba bide başka doktora gözük canım hemen karar verme
Hazella Atahilal su takviyesi yapan doktorlar oluyo eger bebegin organlarinda bi sorun yoksa su veriyolar bi arastirin isterseniz doktorlar pek dile getirmiyo boyle seyleri arastirip buluyoruz anca
Atahilal Hazella araştırıp bakıcam dua edin lütfen 2 gebeliğim ama genede canım çok yanıyo azda olsa hissettim hareketlerini
Veraninannesi Atahilal perinatoloji doktorları bebeğe su takviyesi yaparlar dokturunuza sorun bence bebek 4 aylik olmuş su tek sıkıntıysa çözümü vardir
Atahilal Veraninannesi kesin şeyler söylemiyo ama yok ensesi kalın yok söle böle şimdide suyu kalmamış diyo işte ne yapacagımı da bilemedim acıkcası
miniko_2308 Atahilal iyi ve tecrübeli bir perinatoloji uzmanı bulup bir an önce ona gitmenizi tavsiye ederim. Çok geçmiş olsun inşallah çaresi bulunur.
HavvaMerve Atahilal Tek bir doktora bagımlı kalma derim canım başka doktorlara da danış gözük bu durumu Rabbim evladının yüzüne baksın🤲🏼
Atahilal Veraninannesi özele gidiyorum zaten başka doktorada girmek istiyorum ama bulmak iyi doktor büyükşehirde zor
rmeysaa12 Atahilal Ben aynı zamanda yaşadım. 16+5 di. Maalesef risk doktoru felan kaç doktor baktı ama bebeğimin kalbi pozitif iken alttan ilaç vererek düşütturduler. Rabbim sabır versin insAllah🤲🥺
Atahilal rmeysaa12 nerde oturuyorsunuz önerebileceğiniz doktor var mı bana da risk doktoru söyledi zaten kalbi pozitif benimde