giznum Kızlar gebeliğin kaçıncı ayında organik boyayla saç boyası yaptınız ? Kendimi çok çirkin hissediyorum boyam gelince , ve mutsuz oluyorum sonuçta;mutlu anne mutlu bebek demek lütfen yazarmısınız?
Booncukk giznum boyamadın çok vicdan azabi çekiyorsunuz kötü birşey olunca doktorunuza sorarak hareket edin tüm organları gelişmiş olsun en azından genelde 12. / 16. Hafta izin veriyorlar 🌸 sağliklı bebek daha mutlu anne demek sonuçta 💕
paradiseeeeee giznum ben 5 aylıkken kuaföre gittim organik boyayla boyadılar bide kestirdim ohhh rahatladım şimdi 36 haftadayım internetten organik boya alıp saçlarımı gene boyucame benimde beyazlarım çıktı kendimi çirkin hissediyorum
giznum Booncukk araştırdım çok hemde boyanın bebeğe zararı olduğu hiçbir yayın yok canım ama tabi yine anne olarak vicdan el vermiyor haklısınız sizde … ama beyazlarım gelince herkez sanki bana bakıyor gibi geliyor ve çok üzülüyorum ondan sormuştum ☺️
giznum paradiseeeeee kendinizi cok iyi hissetiniz değil mi ? Arastırdım boyanın bebeğe zararı var diye hiç bir yayın çıkmamış ..bende sizin haftanıza geldiğimde organik boyada açık havada 20 dk bekletsem yeter heralde iyi hissedecek kadar olsun yeterli ☺️Çok teşekkür ederim 🌸
paradiseeeeee giznum tabi doktoruma soruma sorun yok boyayabilirsin ilk 3 ay önermiyorum demişti bende boyattım oh misler gibi önce bizler enerjik olıcaz ki bebeğimize çevremizde geçsin enerjimiz 😍
giznum paradiseeeeee böyle enerjisi yüksek hamile annelere bayılıyorum ☺️ bazıları hemen önyargıyla bebeği düşünmüyorsun diyor. çok teşekkür ediyorum 🌸💙