Sahirenur Merhaba kızlar , bugün yaptığım gebelik testi pco var bende adetim düzensiz bu ay hiç yumurtlama da görmedim gebelik testi yaptım silik yamuk bi çizgi görüyorum bilgisi olan , başına gelen varsa yardımcı olabilir mi https://resimyukle.io/r/7fT3ryPI4x
Almla Ben de de Pcos var ama ben çizgiyi göremedim bnde silik çıkmıştı kan da da 32 +41+9 oldu ve kimyasal gebelik oldu hemen kan ver eğer görünüyor ve günün geçtiyse
Beyzan Sahirenur silik çizgiyi gördüm inşallah yeni olusuyordur inşallah hayırlı haberler alırsınız 😍
Sahirenur Denizyildizii gebelik testi kalmamış kuzum ya direk yapacaktım ikinciyi eczanede evden çok uzak
Sahirenur Almla hemde nasıl .. ne kadar gecikirse geciksin hamilemiyim diye 40 defa sorguluyorsun bi umut
Umutduru Sahirenur Canım ilk 5 dk da çıktıysa var gibi duruyor bence kan verip net bir sonuç al ona göre folik asite falan başlaman gerekiuor
CansuDRY Sahirenur Silik çizgi var olmasına var da niye olması gereken yerde değil?🤔 Ben olsam bir test daha yapardım kan vermeden önce.
Almla Sahirenur inşallah vardır canm sağlıkla ilerler benm kimyasal dan sonra olmadı daha Mart ayında yaşadım bu ay da femaraya başladm bakalım bekliyorum
Booncukk Sahirenur allahım yarabbim yamuk cizgiyi de ilk defa gördüm 🤣🤣 Daha neler görcez kim bilir 😀😀 bence yinede pozitif ama emin olmak adına 2. Bi test tekrarlardım herhalde 💕🌸
Sahirenur Booncukk vallahi bende şok oldum bakıp bakıp tekrar baktım gözüm de mi bi sıkıntı var diye 🥲😅