Dursunertekin Guvenilir bildiginiz internet sitelerini yazarmisiniz bebek odasi takimi almak istiyoruz trendyolda felan cok var emin olamadim.
Austosprensi_ Dursunertekin baby darling aldık Trendyol da var hepsi burada var her sitede var baby darling çilek alacaktım çocuk hemen büyüyecek bosuna bi dünya para vermeye gerek yok diye düşündüm çokta memnun kaldım
Mom053 Dursunertekin trendyolda baby darling lisa bebek odası. 2650 TL. Yüzde yüz mdf ve çok güzel. Ama ben bunu almaktan vazgeçtim Ege baby anne yanı beşik alacağım dört kademeli tekerlekli ve 0-4 yaş uyumlu. Bir yaşından sonra odasına götüreceğim beşiği dolabı da var o zaman komidin de alırım halısını da alırım diye düşündüm. Daha sonra üç sene sonra taşınacağız bebeğime güzel bir montesöri oda yapacağım. O yüzden bebek odası almaktan vazgeçtim çünkü alacağım anne yanı hem beşik olıyor hem de anne yanı.
Aslihan0609 Captainpilotz bende ikeadan almayı düşünüyorm ne kdra aldiniz acaba bide model gonderebilir misinz?
Captainpilotz Aslihan0609 sundvik bebek karyolası ve godıshus şifonyer ve gardrobunu aldım,bir de raf hepsi 2300 tl’ye geldi bir de halı almıştım minik. Zaten halıyla raf 120-130 tl gibi birşeydi
Aslihan0609 Captainpilotz Gayet iyi almissinz iyi gunlerde kullanin ben kendim dolap yapmayi dusunuyorm ordan pax modellerden yani hem yüklük olarak da kullancam onlarda biraz pahali oluyor ebatlar büyüyünce
Captainpilotz Aslihan0609 ikea’ da bazı ürünlerin fiyatları da çok uçuk dediğiniz gibi siz de inş içinize sinen bişeyler bulursunuz
Alya_7 İnstegramda babyci.com diye sayfadan aldık biz herşeyi içinde 8.5 bin..montessori mobilya,yatak,nevresim takımı,dolap,çekmeceli dolabı,sepet beşik,araba ve puset,banyo küvet ve aparatları,hamak,mama sandalyesi içinde.