Babtysv Kızlar oda parfümü oda parfümü çubukları öneriniz varmı neler kullandim ama hoşuma giden olmadi bi türlü yardım :)
Mom041 Babtysv internette yorumları güzel olan bi sayfa var. Kaydettim ama daha almadım o yüzden bişey diyemiyorum. Sadece yorumlar güzel
Esra_42gunindi Ayy valla bende odalarım herzaman miss gibi koksun istiyorum ama bi süre sonra koku kalmıyor. Bende burda bekliyim 😂
Tugce11 Beyazmelekkk rebul markalı 3 çeşit var çiçekli lavantalı pudralı. 3 ü de çok güzel hepsini deneyebilirsin
cileklidondurma Babtysv onun yerine chakradan sprey adın biraz pahalı ama uzun zaman kullanırsınız ve çok kalıcı
Seferiyehatun Hić sağlıklı deyil parfüm ve türevi şeyler ben önermiyorum. Astım alerji sorunları doğuruyor zamanla
balbocegim27 Babtysv glade ın tropic olan koku su çok güzel üzerinde hindistan cevizi falan vardı astım hastasıyım normalde çok sevmem yumuşatıcı parfüm falan onun kokusu hafif ve hoştu
Mumy01 Babtysv valla makinasını kullanıyorum air wick in akdeniz esintisi kokusu onun dışında sprey olarak febrez ve chakara üstüne tanımam çarşafların oldugu kıyafet dolabı içinde english home sabun kokusu kagıt kese 3 ay felan dolapta koku kalıyor