_sena_ Ozge1123 düzeliyor diye duymuştum canım üzülme stres yapma sen getirirler yanına çok zaman geçmeden
Ozge1123 _sena_ inşallah canım insan kötü oluyor kuvözde öyle görünce. Ama nasıl güzel anlatamam insanın içinden parça kopmuş gibi oluyor resmen 😊
_sena_ Ozge1123 ay ya hayırlısyla yanına gelsin bebisin inşallah 😍🥰banada nasip olur umarım o duygu cok gecmeden☺️
_sena_ Meleekk ben son haftalardaym diye kağıt veriyor doktorum ama bugun bi arkadaşım aldı daha açılmıştı randevusu ama cok zir açılıyor sizde mi gidiyorsunuz sibel hanima
Meleekk _sena_ ben 13+1 deyim ama kesteldekine gitmek nasip olmadı kestelde oturuyorum buradaki hastane yakın ama randevu olmuyor hiç hep bakmama rağmen bulamıyorum Şevket Yılmaz a gidiyorum mecburen siz doğumunuzu nerde yapacaksınız hangi hastanede? 🥰
_sena_ Meleekk bende kestelde oturuyorum😌 kestel devlet hastanesinde olucakti ama çocuk doktoru yok diye olmayabilir burda ama 9 aydir Sibel hanima gidiyorum
[silindi] @Ozge1123 hayırlı uğurlu olsun canım❤️ darısı bizeee☺️bereketiyle rizkiyla gelsin sağlık huzur mutluluk getirsin 🤲🏻 ömru güzel olsun anasıyla babasıyla sevdikleriyle sevenleriyle yaş alsın.)
Ozge1123 _sena_ ben iyiyim çok şükür iyileşiyorum yavaş yavaş bebeğim hala ords krsin bişiy söylemiyorlar hiç
_sena_ Ozge1123 duzelcek inşallah canım dualarim seninle uzulme sen güçlü ol bebeğin de senden alsın o hissiyatı 😘
Ozge1123 _sena_ ahh canım çok sağol toparladım kendimi göremiyorum oğlumu ama süt gelsin diye çabalıyorum Allahın izniyle az kaldı kavuşucaz oğlumla 🤲🏻💕