Hafzseyma Arkadaşlar folik asitle ,ferro sanolu Birlikte iceyimmi ikisinin içeriği hemen hemen aynı ??
kubr_pak Hafzseyma İlk 3 ay sadece folik asit önermişti doktor bana, 12 haftadan sonra D vitamini ve kan hapına başlattı, bence doktorun isle bi görüş istersen
Hafzseyma Nurayademir ya şöyle ben gebeliğimden önce gitmiştim doktora folik asit ve ferro sanolu vermişti içiyordum ikisini birlikte verdi yanı , suan 6 haftalik gebeyim folik asit içiyorum ama acaba onuda iceyimmi diye tereddütte kaldım
Hafzseyma Bide arkadaşlar D3 damlasını içen varmi iceyimmi sizce gebelikten önce içiyordum devam edeyimmi sizce doktor tavsiyesiyle icin varmi ?
winteriscoming Hafzseyma bunu dr unuza sorun mutlaka gebelik öncesi ve gebelik farklı durumlar olabilir. 12. Hafta ya kadar sadece folik asit kullandım. 12 haftadan sonra folik asit i bıraktırıp kan ve demir haplarını başlatmıştı. Genelde de bu yönde ilerliyorlar istisnalar tabiki olabilir
Glbnpk Hafzseyma ben 3. Aydan beri içiyorum 7. Aydayım. Doktorum doğuma kadar devam dedi. Ama bu sizin değerlerinizle ilgilidir. En iyisini doktor bilir.
Hafzseyma Tamam teşekkürler arkadaşlar daha 1 defa gittim doktora ve doktor seçimi yapamadım daha o yüzden sordum sizlere sağolun 🙏
Beyzan Hafzseyma kalp atışı dinlendikten sonra sağlık ocağında rutin tshliler yapılınca da belli olur benim demirim düşüktü ben gebeliğin başında başladım takviye almaya mesela. Ama aynı sekilde Dr bana hiç d vit vermedi degerim iyi diye. Çok kişiden kişiye değişen bir durum yani 🙂