Metehan_ve_annesi Nslhnasya patik, bere,örgü tulumlar var çok basit aslında YouTube da videoları var. Ben örgü biliyorum model çok anlamıyorum oradsn izliyorum🥰
Nslhnasya Metehan_ve_annesi ben yigenlerime ve kızıma YouTube bakarak etek battaniye elbise panço falan ördüm ama erkek için neler yapabilirim fikir alayım dedim
Portakalgeliyor Metehan_ve_annesi aaa çokk güzell allahım hayırlı doğum nasip etsinn 🌸🙏🏻 Çok az kalmış ellerine sağlık inşallah bir an önce zaman geçer sağlıkla kuzularımızı alırız kollarımıza Allahın izniyle 🙏🏻🥰😘
Metehan_ve_annesi Portakalgeliyor inşallah hepimizin hayırlı doğumları olsun,sağlıkla kucağınıza alırız bebişlermizi🥰
meraklianne1 Naciyeylmz Oldu mu bilmiyorum ama kiti bimden almıştım youtube den video izleyerek yaptım emzik zinciri de yaptım ama onu daha geçirmedim geçirince atarım🤗🤗
Mom8899 Mucizepamugum Bunlar çok güzel 😍 elinize emeğinize sağlık, Rabbim sağlıkla giydirmeyi nasip etsin ☺️
Kimkibu Nslhnasya 2 tane battaniye ördüm kızıma amigrumi tavsan ayı çıngırak yaptım dönence yapıyorum şimdide 😊 sonrada emzik zinciri yapacagım😊😊
Mucizepamugum Nslhnasya instegramda hesabim var yaptiklarimi koydum belki satılir diye 3 yelek sattim sadece seymosun_orguleri diye yazarsaniz cikar herkese acik hesap cogunu koymadım tirnaklarim kirilinca ☺