Sev123 Hatice2311 muz, süt, yoğurtlu avakado, çerez, kuru üzüm kuru incir hepsini aynı gün tüketmiyorum tabiki ama genel olarak bunlar:) meyve ana öğün olarak da kahvaltı ve saat 16.00 gibi yemek yiyorum o kadar
Edali87 Hatice2311 yani kuruyemis ve meyve ya da sut ile değerlendirebilirsin.. Cig findik ceviz cig badem Havuc elma armut muz meyvelerden biri yada 2si Süt ayran kefir içinde varmış. Ben plan yapmıyorum canim bazen istemiyor ozaman bırakıyorum canim istiyor koca fincan sut içiyorum bazen 1 hafta içmediğim oluyor ..
Edali87 Benim daha yeni mesela sut urunleri et balik yiyemiyorum cok üzülüyorum dedim doktor hiç öyle düşünme o herseyini alıyor senden fazlasıyla dedi. Afrikadakilee balik mi yiyor dedi fakir insanlar et mi yiyor .. ekmek su ile beslenen bile var dedi
Hatice2311 Edali87 ben et çok severdim tiksindim balık aynı sekilde bunun için çok üzülüyorum ☹️En çok sevdiğim şey salatalık oda mideme iyi geliyor
Feyza-nur Edali87 22 haftalık hamileyim doktorum abartmadan yiyebilirsin dedi ben haftada 3 4 tane tüketiyorum
Anneyizbiz Hatice2311 canın ara öünde ister Meryem ister kur yemiş yesende muhakks yanında ya süt ya ayran olsun