Melisacaaglar Gezegen_00 24. Haftaya kadar istediğin pozisyonda uyuyabilirsin 24den sonra muhakkak sola yatman lazım
Smanrsmsk61 Gezegen_00 bunu izlemeni tavsiye ederim bende 23 haftalık hamileyim ve gelişi güzel uyuyorum sırt üstü sağ sol fark etmiyo bi zararını da görmedim şuana kadar
halekmc Gezegen_00 32 haftayim arada yatıyorum bende sırt üstü sağa sola zaten belli zaman sonra sırt üstü yatmak sanada zor gelicek kendiliğinden sola donuceksin
miskokulum1 Gezegen_00 benim doktorum 30 lu haftalarda yatış pozisyonu önerilerin de bulunmuştu. Dolayısıyla siz bu günlerin tadını çıkarın 😊
EceveDenizinAnnesi Gezegen_00 ben asla sağa ya da sola yatamıyorum. Bebek inanılmaz kasılıyor. En rahat sırtüstü yatıyorum. 37+5im bu arada. Sadece sola yatmanın da zorunlu olduğunu düşünmüyorum.
benaslindayohum Gezegen_00 ne kadar saga yada sola yatarak uyusamda uyurken fark etmeden sirt ustu yattığımı soyluyor esim 28+1m
Rmys_eyllhfa_ Ben 21. Haftadayım hala yüzüstü uyuyorum 😅doktoruma sorduğumda 28. Haftaya kadar nasıl rahat uyuyorsan öyle uyu bi sıkıntı olmaz demişti 😅
deryakircicek Ben de 18 haftadayım ve genelde hep sırt üstü uyurken buluyorum kendimi ☹️ inşallah zararı yoktur kızçeme 😍❣️