Ays0 ebru_yuksel 110lira muayene ücreti, doğum ücretini ben henüz konuşmadım ama orada denk geldiğim kişiler 2100 lira gibi birşey söylemişti tam emin değilim
Glhnttr Gökmen sukgen çok memnunum daha önce ablamın iki doğumunu yaptırdı çok memnun kalmıştık ve halada öyleyiz ne zaman bi sorum olda gece gündüz hemen dönüşte yapıyor
Birkiz sevqii bende o doktora gidiyorum 2 gebeliğim kızımda orda doğdu selçuk beydi doktorumuz. Birsey soracağım sızınde kılo konusuna cok takılıyor mu nasıl fizik var sizde bılmıyrum da benim bazen zoruma gidiyor kıloluym ztn ee bılıyorum da kılolu olduğumu ne yapaym yanı 😐😐
sevqii Birkiz takıldı takılmazmı 101 kilo ile hamile kaldım 6.ayda 108 kiloydum gebelik şekerim çıktı sonra benimle bir sert konuşma yaptı yemeğe dewam edersen bebeğin ölür dedi yüzüme karşı şuan 97 kiloyum ve perşembe günü doğumum olacak Allah izin verirse
Birkiz sevqii ayy hadı bakalım hayırlı olsun darısı bıze sağlıkla gelsın minik🤩 korona testi falan ıstedı mı neler yapıyorlar pandemı sürecinde süslemeye izin veriyorlar mı refakatçi nasıl olack. Soru bombasına tuttum senıde ama, 😆
Asyayas Sadis evet memnunum çok ilgili ben 20.haftamdan itibaren gitmeye basladim hicran hanıma bayağı memnunum 🌸çok güzel bilgilendiriyor ,ilgili ,gittigime değiyor diye düşünüyorum doktoruma