Cylncyln_01 Eliftozak sen muaneye gittiginde konuş sanada aynısı soylicekler canım bu doktorun dediği hatta bende o kadar para verip özelde yapana kadar devlette yaparım demiştim acıyı sancıyı her türlü ceken benim 👍
Eliftozak Cylncyln_01 haftaya gideceğim sorarım canım yasemin hanım da aynısını söylerse memleketimde doktorum var konuşurum oraya giderim aşırı derece saçmalamışlar
Cylncyln_01 Eliftozak ya evet benimde ona canım sıkıldı ne demek ebe olacak o zaman bizler neden özele gidiyoruz dr bire bor ilgilensin diye ama maalesef ki yapmıyorlar senin memleket neresi
Eliftozak Cylncyln_01 yani o kadar parayı ebe için vereceksek ne gerek var devlette de doktora gidiyorum en kötü ihtimal orada bile doğuma giderim. Gaziantep canım
Cylncyln_01 Eliftozak gaziantepte ncr diye hatirliyorum özel hastane var arkadaşım orda doğum yaptı epiduralli 2.500 fiyat d4 gelmiş doğuma çok memnun kalmış
Eliftozak Cylncyln_01 görümcem ile eltim orada doğum yaptı temizlik konusunda bişey diyemem ama hemşirenin tavrını pek beğenmedim tersti.
Eliftozak Cylncyln_01 ben gelemiyorum öyle durumlara çünkü yeni doğum yapmış kadına da ters davranılmaz ki.
Eliftozak Cylncyln_01 amin bütün annelerimizin bebekleri sağlıkla gelsin inşallah doğumlarımız kolay geçsin.