EsinKaraglle Kızlar yatışım yapıldı doğum başladı 3 cm açıklığım var sancılar çıkıyo nstde ve bugün benim doğum günüm 😊 sonunda ben de doğuruyorum sanırım. Dualarınızı eksik etmeyin sağlıkla kolaylıkla alayım bebişimi kucağıma 🙏🏻 İsmim Esin dua etmek isteyen olursa 😍
esilaa EsinKaraglle Allahım yardımcın olsun bir avaz da kurtul esincim en güzel Doğum günü hediyesini kucağına alıcaksın 😍
ardengunes Ayyy çok heyecanlı acaba bizimde böyle bi postumuz olucak miii😊 sağlıkla al kucağına inşallah allah yardimcin olsun canım 🙏🙏🙏
Sevda2018 Allahım bi avazda kurtarsın.. Hayırlısıyla bebişini kucağına al canım darısı başımıza kızlar şu sıcaklarda bi kurtulsak hayırlısıyla zamanda gecmiyorki..
Arassamet EsinKaraglle bnmde dün yattım ama 2 cm açılmada kaldım. Çok sinir bozucu bu şklde bklemek gerçkten. Rabbim hepimizi bi avazda kurtarsn.
EsinKaraglle Herkese çok teşekkür ederim kızlar beklemedeyiz hala. 3 4 santim olmuş biraz artmış açıklık kafası inmiş biraz aşağı inşallah 12den önce doğar diyorum ama biraz zor galiba hemen o kadar açılması 😊🙈