melty Biz 31+1 olduk şimdilik pek bir sıkıntımız yok iyi gidiyor herşey , kıyafetlerin hepsi yıkandı ütülendi bir hastane çantası kaldı onuda yakında yaparım diye düşünüyorum , heyecan ve korku başladı şimdiden , sizlerin nasıl gidiyor ?? ☺️
iremibrahim melty 31+2 bızımde bel ağrıları hat Safa’da herşeyi hazır bı yıkanıp ütülenmeli kaldı hafta sonu yapıcam onlarıda
Omerhatice melty bizde 29+4uz odamız tamam bi tanede abimiz var 2 buçuk yaşında o yüzden odamız tamam kıyafetlerinden eksikler var onları gördükçe begendikce aliyorum İyice agirlasmaya basladim sağdan sola dönerken bile panda gibi hissediyorum kendimi 😁😁 hemen zaman gecsinde kavusayim kuzuma istiyorum 🥰
Burcuckmk melty 32+6 kiyafetleri yikandi ama utulenip canta hazirlancak sifonyeri gelmedi o yerleşecek Biraz karnim acıyor bu aralar hassaslaştı bide rahat pozisyonu bulup yatmak zorlasti artik otururken rahatim
Esenhafsaduru 31+2 olucam bende az sonra yıkadım bugun kıyafetlerni ütülerim ve canta hazrlarım 1 2 haftaya. Benm bide sezeryan yani beklemicem 40 🙈 cok az kaldııııııııı 🥰
minikserce00 Valla bende 31+5 olucam 3 gündur kasılma hafif sancı var baskı var hiç bişey hazır degıl oglumda var 20 aylık napcam bilmıyorum belimin agrısı durmadı 3 gündur uyku bile haram
aynuray16 31+1 bizde 🤗 her şeyimiz hazır yıkamak ütüleme kaldı bayramdan sonra yaparım diye düşünüyorum inşAllah
Esenhafsaduru aynuray16 bana normal olsa idi 23 dedi ama sezeryan oldugu icin 13 15 gibi düsünelm dedi
yesilkahve melty 31+1 iz bizde 💜 daha kıyafetleri yıkamadım, haftaya nst ye bağlanıcam ondan sonra yıkayıp çantasını hazırlıyacam. Korku yok ama fazlasıyla heyecan yaşıyorum bir an önce doğsa da görsem kucağıma alsam diyorum hep. Kime benzeyecek nasıl olacak diye çok merak ediyorum 😄 ahh ah ağırlaştık tabi belim sırtım ağrıyor, hareketler yüzünden uyuyamıyorum
34_21_23 33+0 oluyoruz bu gece 😊 gün yaklaştıkça heyecan artıyor bütün herşeyimiz hazır sadece bir iki eksiğim var pijama takımı taç vs onun haricinde tamamız ağrım sızımda yok kolay geçiyor ilk 5 ay çok zorlanmıştım zaten
aynuray16 Esenhafsaduru aynen benim de sezeryan ilk bebeğimde sezeryan olmuştu, sağlıkla hayırlısıyla alalım kucağımıza hepimiz de inşAllah
aksoyrumeysa Tam 31+0 ız ama benim hazır tek bişeyim yok. İkinci oğluma hamileyim. Heves falan yok niye böyle oldu anlamadım 🤦🏻♀️ Çok zor geliyo bana çantayı hazırlamak. İlk oğlumda çoktan hazırdı herşey
Aysena 30+6olduk 🧿 kıyafetlerini dün yıkayıp ütüledik ve astık, hastane çantası icin erken diye henüz hazırlamadım. Lohusa ihtiyaçlarım da lohusa tacı hariç hazır
Kayabebekk melty ayniyiz canim son adet tarihin ve yumurtlama tarihin nedir thmini gebe kaldign tarih biliyormusun :)
Merve50 melty 32+2 olduk iyice ağırlaştığımı hissediyorum oturmakta bile zorlanır hale geldim 😂 daha ne çamaşırlarını yıkadım ne eşyaları hazır 😂neyi me güveniyorsam son ana bırakıyorum
Seymamisral melty 32+5den yazıyorm bende hastane çantası vs herşey hazır şuanda.. Geceleri genelde sağ sol dönüp uyumamakla geçiyor aşırı açlık hissi oluşuyor 🙈onun dışında karnımda sertleşme ler bazen can acıtıcı tekmeler yiyorum oğlum tarafından 🤪haziran 13 doğum görünüyor bakalım