mucizemsin-21 Kızlar 23 haftalığım doktorum bugün alttan muayene yaptı ve plasenta doğum kanalını kapatmıyor ama 23 mm yakınlıkta dedi bu tehlikeli bişey mi kanaman olabilir filan dedi böyle olanlar var mı
Rabismomm4 mucizemsin-21 ilişkiye girmeyin bol yat dinlen benimde aşağıdaydi yukarı çıktı şükür şuan 26 haftalığız
My12 mucizemsin-21 benim de aynı haftada aşağıdaydı 34 haftada tamamen yukarı çıktı korkma canım çıkıyor kendiliğinden kanamam falan da olmadı
Nurayan mucizemsin-21 pazartesi bende kontrole gittiğimde aynısını söyledi canım. 28 haftalığım. Rahimi kapatmıyor tam plasentanın bittiği yerde rahim başlıyor dedi. Cinsel ilişki yasak ağır kaldırma ve ağır iş yapma kanama olmasın diye dedi ama korkulacak bir şey yok sorun yaratacağını sanmıyorum dedi. Ben de tedirginim açıkcası yine de. Çünkü çalışıyorum ve her gün üç kat merdiven çıkmak zorunda kalıyorum 😞
Rabismomm4 mucizemsin-21 24 haftada çıktı kanamam olmadı çünkü benim düşük riskim vardı ilişki ve ayakta durmak yasaktı sürekli kontrol altında duruyordum
mucizemsin-21 Rabismomm4 aynı banada yasak canım çok sağol cevapladığın için İnşALLAH benimkide düzelir 🥰🤲
mucizemsin-21 Nurayan çok dikkat et canım merdiven çıkmakda iyi değilmiş banada yürümek yasak çömelmek yasak ıkınmakta cinsel ilşkide aynı durumdayız yani inşALLAH kanama filan olmazda düzelir ya bian önce 🤲