Kuzusunannesi Domatesimm hiçbir zaman 😭😭😭😭 sanırım hiç bir zaman. 38+3 olduk bizde tık yok daha bunalıma giriyorum ne zaman doğacak bu çocuk diye. Doktor her hafta oh oh yeri iyi baya dedikçe çıldırıyorum 😂😂😂
mrvdrmz Domatesimm 37+5 nst de sancı çıkmadı ama ben hissediyorum oluyor heran olabililir dedi kanalada girmiş haftaya bence gelicek oğluşum☺️☺️🙏
-gyns- Domatesimm Bende 38+1 im🙋🏻♀️.. Açılma yok🙈.. Doğum kanalına girdi mi diye sordum hekime, girdi girmedi demedide bayağı iyi yerde dedi.. Başının yerinide gösterdi.. Bayağı aşağıda ama bakalım ne zaman gelecek?..
Hnfth Domatesimm bende 38+4üm seninki kanala İnmemiş benimki hala makat geliyor doktorum sezeryan günü verdi ben kabul etmiyorum 😂🤣🤣🤣🤣😱😱😱😇
Domatesimm Kuzusunannesi kanala girmemiş deyince moralim bozuldu ya🤦🏻♀️ Niye girmiyor bulamıyor mu anlamadım gitti🤷🏻♀️ Nstde sancın var mı
Kuzusunannesi Domatesimm çok az var sancı dün çatı muayenesi oldum çok basık dedi doğum anında tekrar muayene edicem dedi ama açılma olması çok zor dedi bakalım ne olacak bende hep normal istedim ama nasip
iko58 Domatesimm bende 37deyim sancılar başladı. Başı döndü ama kanalda değil. Haftaya sezeryanla kavuşucaz inşallah 🤗
ggzmkrcc Domatesimm 38+2 yiz doktor çatı muayenesinden sonra kanala girip girmediğini söylemedi zaten acıklık olup olmadığını da ben sormasam söylemeyecekti de..
simgekock Bende 38+3 oldum ama hiç bir belirti yok bu hafta doğuma gitmezsem doktorum haftaya çatı muayenesiyle bilgilendiricem dedi
TCNilayYaz 39+1 hala bir hareket yok eğer Çarşamba gününe kadar olmazsa doktorum gün verecek suni sancı vererek doğumu başlatacak
Sevda2018 Slm sizin okuyınca ben şaşırdım gercekten bir şu an 29.5 haftalıgız yaklaşık 25 haftalıkken bebek kanala girdi sancıda oluyor yani erken doğum riskim var acılma yok henüz bebeğim 1300 kilosu