Edagamzeyurtsever Aslanoyku philps avent aldım canım ben kullandım cok hızlı temizliyo fakat kurutma özelliği yok ben isteyerek aldım ama 1 saat kurumasını bekleyemem zaten havlusuna cıkanı seriyorum nemi gidiyo tavsiye ederim💜
Eligulu Aslanoyku valla o paraya başka şeyler alınabilir çevremde kimse o makinadan almadı sıkıntı Da olmadı ;)
Aslanoyku Eligulu sıkıntı olmaz zaten neden sıkıntı olsun. Bu öyle olmazsa olmaz bir ürün değil ki. Sadece çalıştığım için işimi kolaylaştırmaya çalışıyorum 🤷🏻♀️ İçime sinerse ve ona bütçe ayırabilirsem neden almayayım. Ama teşekkürler fikirlerin için .
XxKirmizibalik Aslanoyku hayır bu ürün https://www.weewell.com/urun-detay/147/wsb160-weewell-kurutuculu-sterilizator-ve-mama-isitici
Sonay-34 Aslanoyku ne gerek var az sirkeli sıcak suda bolca bekletin :):)hep kapitalist sistemin oyunları bunalr
Yamimoms Gereksiz ürünlere para vermeyin tencereye su ve sirke koyup kaynatıp içine biberonlari koyuyorsunuz hepsi bu ,1yil sonra bu ürünleri nereye kaldıracağınizi düşünür durursunuz😂😂 Not, bu ikinci gebeliğim 😂
mmavi Biberonu yikadiktan sonra, sterilize etsin diye aliniyor degil mi bu makina? bende kararsizimda emin olamamistim. Aslanoyku
Aslanoyku mmavi evet biberonları sterilize etmek için ama okuduklarıma göre emzik gibi başka şeyler için de kullanılıyormuş . Ama tabi özellikleri farklı olan makinalar var kimisi aynı zamanda kurutuyor, mama ısıtıyor ve buharda sebze pişiriyor .
mmavi Aslanoyku evet arastirirken gormustum weeweelin kurutuculu olanina bakmistim ama biberondami isitsa diye arada kalip almaktan vazgecmistim😂 simdi takip edeym postunuzu.