MerakliAnne61 Merhaba hanimlar Aranizda sezeryan ile 3 yada 4.dogumunu yapan yada dusunen hamile olan varmi
SevincGancali MerakliAnne61 benim 3. Hamileliyim. 2-si sezeryan oldiğu için büyük ihtimal 3. De olacak. 4-ü de düşünüyorum inşaAllah
MerakliAnne61 SevincGancali benimde 2 sezeryan dogumum var 3.ye hamileym 2.cide cok gaz sancim oldu o yuzden 3.cuden koekuyoem biraz daha agarmi olur diye
Defnenaz2766 Merveee34 bende 4 ye hamileyim diğerleri sezeryan olduğu için Buda sezeryan ama korkmuyor değilim açıkçası
MerakliAnne61 Merveee34 nasildi dogumlariniz 3.cunuz digerlerine gore agar mi gecti bende 3.ye hamileyim 3.sezeryabm olcak
MerakliAnne61 Merveee34 masallah rabbim kqzasiz belasiz saglikli bi sekilde kucaginiza almayi nasp etsn
Merveee34 Defnenaz2766 beni başta çok korkuttu doktorlar canım neler neler dediler masada kalırsın diyen bile oldu . Ama artık takmıyorum ecel geldiyse hersey bahane .
Min23 Merveee34 valla hiç korkmayın eltime de hepsi ve daha fazlası söylendi kimseyi dinlemedi 5 çocuğun sonunda tuplerini bağladı.
Defnenaz2766 Merveee34 ahhhh ahhh banada aynı şeyleri söylediler ölürsün ölmezsen sakat kalırsın çok riskli dedıler o yüzden çok korkuyorum ama dedıgın gibi ecel geldıyse yapacak bir şey yok
Min23 MerakliAnne61 benim eltim 5 tane doğurdu maşallah 4 tane de düşük yaptı 4 dusukten sonra serklaj yaptırdı simdi 3 erkek 2 de kızı var