GozdeDeniz canin herkes genelde elbise seklinde al o daha iyi daha kolay diyolar ama sen kapali yada aciksindir durumunu bilmiyorum zaten seni hastaneye yatirdiklarinda dogum icin ordan elbise verecekler ic camasiriniz bile olmicak icinizde siz pijamanizi dogumd sonra giyiceksiniz rahat emzirebilceginiz nu dugmeli bi pijama secersen daha rahat edersin elbise yerine sabahlik tercih edersen oda daha iyi olur diye dusunuyorum ilk dogumumda alt ust uzun kollu dugmeli pijama takimi almistim ama ordan verdikleri elbisenin dugmeleri yotu damar tolu actiktan sonra yapistirdiklari bantlarla uzerime yapistirdim elbiseyi acilmam oldun diye yuru demislerdei ozman pandemi yoktu ziyaretci rahat girip cikiyordu cok rahatsiz olmustum en azindan sabahligin olursa uzun seni kapatan rahat edersin nekadar acik biride olunsa baska erkeklerin o haldeyken gormesi insani cok rahatsiz ediyo kimi dengesizler pat diye odaya daliyo usumem dersen dogumun yaza geliyosa aciksan kisa kollu dugmeli sec derim ama ben yaz kış üsuyen biri oldugum icin uzun kollu tercih ediyorum ama bu segerki dogumuma daha cok var 3.5 ayligim ama uzun sabahlikli pijamalara bakiyorum husisi daha once oyle rahatsiz oldugum icin belki bu sefer verirlen elbise oyle olmicaktir ama yknede kendimce rahat olani yapmaya calsicam biraz destan yazar gibi uzun yazmisim hakkinizi helal edin