Ebruseyda 3nisanda 40 haftam dolmuştu yatısım yapıldı sabah 9 da 😍 normal dogum istiyorm diye gittim ama Bi yandan da normal doğurabilirmiyim diye kafamda deli sorular 😅 neyse yatısım yapıldı suni sancı verilmeye başlandı hazırlandım ama bende ne sancı ne nişan ne su hiç bişey yok nstde bebegin kalp atışları yavaşladı doktor kaka yapmıs olabilir boşuna sancı çekme dedi sezaryana alıcam dedi bende tamam dedim sanki bunu duymayı beklermişcesine😅 11.00da hazırdım beni dogumhaneye aldılar ama ben nasıl aglıyorm eşimde öyle içeri girdim hala aglıyorm tabi ben 😍 Nurullah bey geldi konusurken anestezi uzmanı geldi nasıl durmam gerketigini tarif ettiler inan igneyi hiç duymadım hala kafamda deli sorular vardı 🤦♀️ neyse yatırdıalr beni ayaklarımından başlayan Bi sıcaklık ve uyuşma geldi hemen başladılar uyuşma olunca tabi yaptıklarını söylediler ama hiç birsey duymadım 11.20 de dogdu oglum sesini duydum o anda zaten benim için hersey durdu oglum vardı bir tek 😍😍 temizlendi yanıma getirdiler sonra aldılar benim işlemim 20 dakka sürdü sonra oglumun yanına çıkarttılar beni 😍 8saat sonra uyuşukluk geçti kalktım hemen sonra da oturmadım dogru düzgün agrım olunca hemen agrı kesici yaptılar çok agrım olmadı da zaten bebegime baktıkça geçti 🥰 sormak istedigin bişey varsa sorabilirsin detay olarak ❤️