Cicekkiz1 greybrde merhaba ürün gelmeyince para iadesi yapıyorlar. Başıma cok geldi. Şikayet vardan şikayet oluşturdum. Oraya yazınca arayıp ürün tutarında hediye çeki de verdiler.
Cicekkiz1 greybrde işte o durum cok can sıkıcı gercekten. Belki bedeni kalmamış oluyor ya da dediğiniz gibi fiyatı artıyor. Yani her türlü mağdur ediyor ebebek malesef
Hamucera greybrde 1 ay boyunc ürün iadesi için uğraştım ama olmadı en sonunda para iadesi istedim. Parayı hesaba yatırdılar
Hamucera greybrde evet malesef. Stok durumlarını ayarlayamadıkları için biz çekiyoruz. Doğru dürüst bir site yapmaları lazım koca bir firma sonuçta.
Minigimyolda greybrde 4 5 kere sipariş verdim ertesi gün kargoya verildi ve eksiksiz geldi şans mı desek acaba benim yaşadığım yerde mağazası olmadığı için herşeyi internetten alıyorum çok şükür daha sıkıntı yaşamadım
Halaloy7 greybrde bende indirimden sipariş verdim ama ertesi gün geldi hemen. Ve eksiksiz. Bebek arabası için mağazayı aradım çok güzel ilgilendiler. Bence bulunduğunuz yerdeki şubeyle alakalı olabilir
asyahumam Çok benzerini yaşadım çek için sırf alışveriş yaptım para çekildi ama sipariş ortada yok iki gün uğraştım para iadesi yapıldı ve tahmin ettiğiniz üzere kampanya da bitti hediye çeki de iptal oldu reziller yani asla sitesine bakmıyorum şimdi. Gider mağazadan alırım artık, isim yapmış güya Ebebek ama begenmedikleri Minicity bin kat iyiymiş iki günde kargom geldi kıyafetler yumuşacık o kadar hoşuma gitti ki desenleri olsun vs ebebege bin basar hem de fiyatı uygun bakın derim 😋
greybrde asyahumam ilk defa duydum bakıcam 🥰 pandemiden dolayı biyere çıkamıyoruz o yüzden her türlü alışverişimi internetten alıyorum
Portakalgeliyor greybrde Allaha şükür bilmem kaçıncı siparişim oldu sadece suluk küçük bir biberon yanlış renk geldi oda mağzadan değişir başka problemim yok :) oda sorun değil 🙏🏻🌸
Mom8899 Bu ikinci sipariş verişim ilkinde sorun yaşamadım ama ikincisi hala gelmedi 8 gün oldu 🙄 15 parça ürün var inşallah yarım yamalak gelmez korktum şimdi 🙄
greybrde Eminos123 bebeğimi kasım ayında kucağıma alıcam allın izniyle 6 ay almam gerekirken 9 ay aldım kalıpları büyük geldi nasıl olucak bilmiyorum şubeden değişsem onlarda indirimden aldım diye fatura bedelinde ürün ile değişim yaparlar
Mihribancglr Eminos123 bebek arabası puset beşik aldım bide 4 tane çıtçıtlı body aldım bakım ürünleri vs kiyafetleri abartmak istemiyorum yeni doğan setler şimdilik yeter bence 😊
berilkus Web sitesi berbat, asla ordan bir şey almayın. İndirim vardı, sepete bir şeyler attım. Sepete 2 gün girmedi. Şaka değil, sepeti yüklemiyor. Mağazasına gidip alın.
Mom8899 greybrde İnşallah 🙄 Yaşadığınız şehirde mağazası varsa oraya gidip durumu bi bildirin bence, paranızla rezil olmayın sokaktan toplanmıyor para neticede 🙄