Oslemserbestt kızlar demir ilacı ne kullanıyorsunuz kardeşimde hamıle onun doktoru gyno-ferro vermiş benm doktor ferrum vermiş aralarındakı fark ne acaba?hangisi daha iyidir günde 1 defa kahvaltıdan 1 saat öncemi içiyorsunz sizlerde
Beyzali Oslemserbestt Bana dr gyno ferro sanol verdi ac karna iceceksn dedi yemektan iki uc saat once dedi ama ben icemiyrm feci kabiz yapti
Mervekklkdmn Oslemserbestt gebeliğimin nerdeyse 6 ayı ferrum kullandım hiçbir işe yaramadı en sonunda damardan ilac aldim o ilaçtan sonra gyno ferron a geçirdi doktor çok şükür iyi geldi. Kabızlık gibi bir problemim de olmadı belki de çok fazla su içtiğim için bilemiyorum
zenan8 Oslemserbestt ferrumun çeşitleri var sana hangisini verdi . Günören ferro 100 mg hap ise ve Eğer ferrum da hap ise ve 100 mg ise eşdeğer bir ilaçtır yani ikisi aynı işe yarıyor sadece firma farklı marka
Beyzali Nzlozkn birde kanama yapacakndiye korktm cunku zaten iki bucuk hafta kanamadan yatmistm daha once riskli gebelgm var biraktm ve doktoruma daha demedm Pazartesi kontrole gidince diycem
Besteblgn Ben hap yutamıyorum kan şurubu aldım oda bulantı yaptı şuan suya dökülen toz kullanıyorum aynı vişne suyu gibi tadıda fark yoktur bence aralarında her doktor farklı yazıyor