Evet çok şükür bende doğum hikayemi yazabileceğim, 39 +2 de 21.04.2021 dün kızımı aldım kucağıma 🙏💖, ayın 20 sinde bir gün öncesinde ikindi saatinden sonra sancılar yavaş yavaş gelmeye başladı oturup kalkıp dinleniyordum sürekli takip ettim sancı süresini yalancı mi değil mi diye,ancak gece de sancılarım devam etti adet ağrısı gibi aynı daha şiddetlisi sadece, belime kasıklarıma vuruyordu ağrısı, en son sıcak su ile duş aldım ağrım geçerse yalancı geçmezse gerçek sancı oluo olmadığını anlamak için , duştan sonra da aynı şekilde devam ediyordu ağrılarım her ağrı geldiğinde yürüyüş yaptım odanın içinde ve bazaya tutunup eğilme kalkma hareketi squat yaptım, birde “Summes sebila yesserahu” ve “Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi’l-hayr.” Dualarını sürekli okudum internetten nefes egzersizlerini açıp sancı geldi mi yaptım çok işe yaradı, hurma yedim sancı boyunca hatta gebeliğimin başından itibaren yiyiyordum hergün 6 7 tane, neyse gece boyunca hiçbir şekilde yatamadım ağrıdan keşke yatsaydım güç toplardım ama imkansızdı, sabah olunca daha fazla dayanamadım eşimi uyandırıp gidelim doktor belki yalancı sancı der ama görüneyim içimde kalmasın istedim, saat 8 de hastaneye gittik bu arada istanbulda yaşıyorum sultanbeyli devlet hastanesinde doğumumu yaptım ben çok çok memnun kaldım ebelerim ceylan ve sibel çok güzel ilgilendiler özelde gibiydim sanki belime masaj yaptılar sıcak su ile duş aldırdılar çok güzel destek morel verdiler son ana kadar normal olması için uğraştılar , acilden girip nstye baglandım sonradan çatı muayenesi oldum bu haftama kadar hiç çatı muayenesi olmamıştım bu arada ilk kez oldum ama çok rahattı hiç anlatıldığı gibi değildi zaten eline krem sürüyorlar yumuşatıyor o bölgeyi, 3 4 cm açıklığım ve sancım olduğu için yatış verdiler hemen, 9 da yatışım yapıldı 3 4 cm açıklık ile saat 13.20 de de kızım doğdu, 12 gibi doğum başlattılar, son ana kadar herşeyim çok güzeldi rahat geçiyordu ancak 9 cm açıklık olduğunda kızımın saçı göründüğünde ıkınmamı söylediler şaştım kaldım ıkınmaya hiç çalışmamıştım o an da ıkınacak gücüm de hiç yoktu inanın, gece uyumadigim için sabahda aç karnına hastaneye gitmiştim hiç gücüm takatim yoktu ondan çok zorlandım, deneye deneye en sonunda doğurdum kafası çıkınca gerçekten çok rahatladım içim boşaldı, birkaç dakika sonra bebeğin eşini de çıkardılar, ben hamileliğim boyunca çok yürüyüş yapmadım pilatesde hiç yapmadım o yüzden pelvis kaslarım yumuşak değildi bu sebebten yırtılmam oldu 7 dikiş attılar ,uyuşturuyorlar o bölgeyi hissetmiyorsunuz zaten. Bebeğim 2930 gr, 49 cm doğdu. Hemen sütüm geldi çok şükür bebeğimde emdi emme gücü yüksekti, dün gece kaldık bugün 3 gibi taburcu olacağız inşAllah. Biraz uzun oldu hakkınızı helal edin☺ Rabbim tüm hamilelerin yardımcısı olsun tek avazda kurtulun inşAllah, darısı evlat sahibi olmak isteyen herkese.Bu arada suyum gelmedi sabah iç çamaşırımda sümüksü bir akıntı gördüm sarı renkteydi nişanımdi o sanırsam.