19 nisan pazartesi sabah 04:30 da başlayan doğum hikayem biraz tedirgindim ilk doğumdu sabah suyum geldi anlamadım ilk başta tuvaletimi yaptım sandım sonra parça parça gelince anladım dedim bu suyum hemen ablamı ve eşimi kaldırdım biraz evde beklerim çünki hiç sancım yoktu dedim bari biraz süsleniyim sancım gelmeden neyse süslendim falan saçımı yaptım hastaneye gittik saat 05:30 da hastanede olduk ve muayene oldum evet doğum başlamış dendi 2cm acıklıkla gittim ve doktorumu bekledim doktorum 09:40 ta geldi oda baktı ve hüsran benim sancım yok doktorumda demesinmi normal doğum için çok zor kemiklerin ince kırılma riski var bebeğide senide riske atamam dedi ve sezeryana karar verdik ve saat 12:00 da sezeryana aldılar spnal sezeryan olucaktım ama olmadı çünki tutmadı uyuşmadı ve ardından genel anestezi oldum çok korkuyordum açıkçası ama ucunda prensesim vardı ve prensesim 12:36 da dünya ya gözünü açtı güzel kızım bende 13:00 da ayıldım ve sanki rüya görüyorum gibiydi ve bu benim ilk ameliyatımda bugune kadar bir dikiş bile atılmamıştı bana neyse narkozdan ayılırken biraz köyü oldum göremedim konuşamadım bir yarım saat falan kendime gelmem 1 2 saat buldu çok ağrılarım çok vardı yavrumu göremedim kucağıma alamadım çok üzgündüm ağrılarımdan gözüm yavrumu görmedi saat gece 12 de yavrumu kucağıma ilk kez aldım kokladım onu dünyanın en güzel şeyiydi 3 gün hastanede kadlım ve 4. Gün evime geldim ve göğüs ağrılarım başladı bebeğim emmiyordu sağarken sanım acıyordu eve geldiğim ilk gün çok kötüydü bugun evde 2. Günüm sanki biraz daha iyiyim ve pompamı bıraktım yeni pompa aldım phılıps avent vardı hiç memnun kalmadım çok can yakıyordu daha sonra ezcaneden wee bayb aldım çok memnun kaldım daha az acıtıyordu cnm benimde doğum hikayem böyle arkadaşlar biraz iyi biraz kötü ama sonu çok güzel prensesime herşey değer💜🥰