gizemozdemir1990 Mk34 evet perinatolog yapti. 1200 tl idi hatta ucreti, %25ini ben odedim. Ikiliye girmedim nifty test yaptirdim direk ama ikiliyi de odeyecekti sigorta.
Mk34 gizemozdemir1990 süpermiş ya çok sevimdim benim gideceğim perinatolog anlaşması yok bende faturalandırıp sigortaya sunacağım.Acaba gebelik teminatınızdan mı düşülmüş normal teminattan mı çok soru sordum ama😅🤦🏻♀️
Mk34 gizemozdemir1990 belki siz telefondan teminatları kontrol etmişsinizdir diye düşünmüştüm.Tamamdır çok teşekkür ediyorum verdiğiniz bilgiler için 😍🙏🏻
i_s_mom Mk34 hastaneye doktora vs bağlı benim bir tanesini karşıladı (acıbadem hastanesi)bi tanesi özel muayene karşılamadı
Fabulas Tam kapsamlı + doğum poliçem var Anadolu sigorta. Evet karşılıyor her seyi , ayakta %20 öduyorum,yatarak hiç ödemıyorum. Doğum falan ucretsız olacak yanı
Burcuuylmaz Mk34 2 li 4lü ve ayda bir detaylı ultarasona giriyorum ben preeklamsi geçirdiğim için herşeyi karşıladı her hangi bi ücret ödemedim zaten iş bankası sağlıkla ilgili ilac yatis ameliyat yada herhangi bi test vs herşeyi tam karşılıyor ben katılım payı ödemiyorum bazı sigortalar karşılamıyor karşılaşmada belli bi miktar katılım payı ödeditiyor sigorta yönünden çok sansliyim
Mk34 Burcuuylmaz anladım evet poliçelere ve yüzdelik oranlara göre değişiyor maalesef teşekkür ediyorum