Mervesii Detaylı ultrason da lateral ventrikül 9 dedi ve kalpte parlama var dedi 21 haftalık hamileyim böyle bişey bsşına gelrn varm ı
Morvy Mervesii canım arama kısmına yaz kalpte parlaklık diye okadar çok varki başına gelen. Ama çok büyük ihtimalle doğana kadar gidiyor ben hiç parlaklığın kaldığını duymadım şimdiye kadar içini ferah tut☺️
Songulll123 Mervesii benimde aynı sıkıntı var canım genetik hastalıklardan şüphelendiler bide bağırsakta parlaklık çıktı benim sıvı alcaz dediler aldırmadım şimdi muayene günüm sıra bekliyorum bakalım durum ne
Dygfrknsgt Mervesii bende pazartesi günü yaptırdım kalpte parlaklık ve göbek kordonunda tek arter var denildi fetal DNA önerdi ama ben kabul etmedim inşallah doğana kadar geçer 🤲🏻
Buse_124 Morvy insana ne güzel moral veriyorsunuz bu forma sizin gibi insanlar lazım Allah razı olsun
Yoncamikk Benimde başıma geldi çocuk kardiyolojisine gönderdi tek başına anlam ifade etmiyo dedi ama bayram sonrasi tekrar kontrole çağırdı
Gzmkol Songulll123 merhabalar benim bebegım ıcın de bagırsakta parlama var dediler içerde kanama alanlarım var buyuk ıhtımal oyuzden sızdede kanama varmı
Mrymonek Genelde geçiyor diye biliyorum gördüğüm yorumlardan dolayı. 2 3 hafta sonra büyüdükçe içini ferah tut bı sonraki kontrolü bekle canm
Meryem_09 Benimde başıma geldi down sendromlu olabileceğini riskli gebelik dediler perinatoloji bölümüne yönlendiririm orada ki doktor bir sorun olmadığını söyledi doğuma kadar geçeceğini söyledi. Korkmayın ama tek doktorla da kalmayın.
Mervesii Teşekkür ediyorum hepinize 2 tane sorun olduğu için down sendromu olabilir dedi doktor içim içimi yiyor düşünmekten başka doktora gideceğim dediğiniz gibi 2 hafta geçsin bakalım o nediyecek
Eslem0613 Mervesii 2 tane sorun değil aslında vertikül genişliği sınırın üstünde olmadığı için o sorun değil. Benimde ilk 9.2 çıkmıştı perinatoloji doktoru 10 na kadar biz onu sorun olarak görmüyoruz dedi çok şükür 2 hafta içinde normale döndü bağırsak parlaklığı da geçer zaten hiç sıkıntı yapmayın doktorlar en ufak şeye dowm diyorlar
Songulll123 Mervesii parlaklık hala duruyormuş canım benim ama kistler küçülmeye başlamış takip edicez dedi doktor olumsuz bişey demek için erken de
Mervesii Dygfrknsgt inşallah. Canım benimde beyin sıvısı normalın en üst sınırymış inşallah benimkide doğasıya kadar geçer dua etmekten başka bişey gelmiyo elimizden
Mervesii Songulll123 canım seninde mi bebeğinde beyin sıvısı artışı var kist başka bişey mi nasıl oluyor acaba
Ebru1208ahmet Bende de cnm 20 hafatada sadece kalp de parlaklık görüldü detaylıda doktor tek başına bir anlam ifade etmez dedi fetal ekoya gitim görünmedi
Mervesii Ebru1208ahmet evet herkes tek başına sorun teşkil etmez diyor canım ama beyin sıvısı normalin sınırındaymış birden fazla olunca genetik hastalık oalbilir diyolar hemen