yagmurr54 HMEC ben kullandım zofer ve zofran. Gebeler kullanmasa doktoru yazmaz. Hiç bir sıkıntı yaşamadım. Ve bulantılarımı durduran tek ilaç o oldu. Bir ayda 6 kilo verdim. Kullanmaktan başka şansım yoktu. Yani eğer doktorunuz önerdiyse ve doktorunuza güveniyorsanız kullanın derim.
HMEC yagmurr54 bulantı oldukça mo kullanıyodunuz yoksa olsun olmasın düzenli şekilde sabah akşam alıyo muydunuz
yagmurr54 HMEC sabah akşam düzenli diye belirtmişti doktorum. Ben banyo kapısının önüne kamp kurmuştum bu ilaç olmasaydı napardım bilmiyorum.
yagmurr54 HMEC doktorunuz size kullanımını belirtmedi mi? Sabah akşam aç karnına içiyordum su ile. Eğer kullanmaya karar verirseniz önce doktorunuza danışın yine.
HMEC yagmurr54 bu sabah çok kötüydüm eşim gitti doktora danışmaya. Zofran yazmış sabah aksam aç yazıyor üstünde. Ama zofran dilüstü çözünen tablet yazıyor kutusunda sizinki farklıydı sanırım
Lina32 HMEC canım bak ben de kullandım hatta bulantı kusmaktan ölüyor dum ama ac karına alacaksın o ilacı prilam bende 4ay kullandım 2tane gece uyumadan alıyordum tabi aç olmaya çok dikkat et gündüz bulantim vaeaa sabah kahvaltidan öncede 1tane yine aç kanrna alıyordum kesinliklle o ilaç olmasa artık bitmiştim ben yani çok çok zordu benim için iyi geldi bana ama dediğim gibi aç karna Alman lazım yok karına hiç fayda etmiyor
Buketttttt HMEC bunları bana anlattı zaten mecburiyetten kullandm günde 14 kusmam oldu tehlikee oldu smdi bulantı yok her gün bir tane alıyorum bulantı olmasa da al cnku tekrarliyo
1incir HMEC Ben zofer kullandım bulantım gecene kadar Onsuz düşünemiyorum ama ben ilacı ikiye kırıp yarım yarım içiyordum yani 1 hapı 2 günde içmiş oluyordum
Oznur_parlakk ONZDY ağızda eriyen kapsül, direk kesiyor, benimde çok kötüydü, 2 gün attım ve bir daha kusma bulantı yaşamadım ❤️
1incir HMEC ben sadece sabah içiyordum oda doktorum yataktan bile kalkmadan iç dedi Anca öyle geçmişti bulantım
Busdnc HMEC şuan 21+4 ama çok şükür 5 aylık olduktan sonra azalmaya başladı şuanda gayet ıyiym bulantı konusunda bi tek sabahları bulanıyor midem
NesX HMEC merhabalar. 20. Haftama kadar günde üç tane zofer ve gece iki tane prilam içtim. Sanırım 26′da bıraktım zofer’i. Doktorumun uygun gördüğü ilaçlardı. Bazı zamanlarda hastanede serum yoluyla almıştım. İçiniz rahat olabilir doktorunuz veriyorsa vardır bir bildiği. Ki 32. Haftamdayım hala prilam içiyorum geceleri. Bulantı yoğun olduğunda prilamı bende çıkartıyordum. Prilam biraz daha hafif durumlarda çok etkili oluyor. İkisini birden bu şekilde kullanabilirsiniz. Çok geçmiş olsun geçecek bu günler💜