Huzurmelegim_28 LETHE detaylı ultrason için anadolu yakasında medivia hastanesinde gittim çok güzel bir şekilde çekti görmediği hiç bir şeyi yazmadı op. Dr. Murat göksu doktorumm özel medivia hospital hastanesinde Ve uzun uzun bakıyorr
Newmomadayi LETHE murat muhçu umraniye devlette gorev yapiyor ama kendi klinigide var tavsiye ederimm
iremyasar Newmomadayi hemşireyim kendisi çalıştığım hastaneye doğumlara dış doktor olarak da geliyordu tanıma şansım oldu gerçekten çok mütavazi güleryüzlü ve iyi bir hekim😊
Milenka LETHE Ümraniye erbil cakarida ovuyorlar fiyatında uygun nakitte 320 Doktor normalde Zeynep Kamil peritoneloji de Ozeldede bu şekilde muayanesi var
iremyasar LETHE evet ben kendim hemşireyim bir dönem hem çalıştım kendisiyle hemde şuanda takiplerime devam ediyorum kadın doğum ve perinatoloji uzmanıdır siz ne için gidecektiniz perinatolojiye
Emirinannesi34 LETHE erbil çakar kesinlikle doçent kendisi ve çok çok ilgili. Bir damarı göremedi diye defalarca uğraştı gmrebilmek için. Çok memnun kaldık. Ümraniyede yeri