Kubra76 merhaba. Ben geçen hafta tuvaletten çıktıktan sonra bacak aramda aniden nemlilik hissettim. Çamaşırım ıslanmıştı. Bu arada daha 25. Haftadaydım ve bebeğim çok küçük. Hastaneyi aradık ebeler gelmeniz gerek dedi. Gittiğimizde kontrol ettiler ama doktoruma ulaşamadılar. Kalp atışı dinleyip döndük. Dört gün sonra kontrol için gittiğimde doktorum gerçekten suyumun geldiğini ve bebeğimin suyunun azaldığını söyledi. Enfeksiyonum varmış. Büyük ihtimalle bundan olmuş. Hastaneye yatırıldım. Antibiyotik tedavisine başlandı. Bebeğe ciğer geliştirici iki doz iğne yapıldı. Ertesi gün taburcu oldum ve günde 4 litre su, bir bardak havuç suyu, bir deveci armudu tüketmeye başladım. Bir hafta sonra suyum eski seviyesine dönmüştü. Ama her hafta su kontrolüne gideceğiz bir süre. Doktorum da erken doğum yapacağım konusunda endişeli. Sizin hamileliğiniz daha ileriymiş korkmayın. Umarım o ıslaklık suyunuz değildir. Suysa da çözülmeyecek dert değil hayırlısıyla. Ama ben boş yere dört gün oyalanmışım ve enfeksiyonum ilerlemiş. Bi doktora görünmekte fayda var diye düşünüyorum.