BurcuLice Sağa yatıyorum olmuyor sola yatıyorum olmuyor bacaklarım kopuyor sanki baldırlarımı hor kullanıyorum 😁😏
Bsmlh BurcuLice bende 36 aynı durumdayım bıde sürekli yatış verdı dr yaratmaktan agrıtor ayağa kalkınca ahırdan yürüyemez oldum😁☺️
Cevirmenannee BurcuLice 37+6dan sesleniyorum azalmak yerine giderek artıyor bilginiz olsun 😂 artık pelvis kemiklerimde baskı ve ağrıdan başka birşey hissetmiyorum 😂
Gigy BurcuLice topaç gibi valla geceleri dön sağa dön dola bı bakıyorum sabah olmuş ,destek olarak eşimin kolunu, bacağını tutuyorum , adamın kolları çürüyecek😁😁🤪
BurcuLice Cevirmenannee dün akşam ufaktan bi yokladı belimden aşağıya ama geçti sonradan hazırlıyorum kendimi bende yavaş yavaş 🥳☺️
Bsmlh BurcuLice tok ben tam tersi dursun diyorum canım cünkü 26 beri oyle sıkıntılar yaşadık bebek anca topladı kendını biraz daha kalsa iyi toplayacak diyoruz ya bakalım🤲
BurcuLice Bsmlh benim oğlan topaç gibi biraz daha kalırsa kaldıramam yerinden maşallah sübhanallah 😬🤣🥳
Gglhtrk Ellerim,ayaklarım ayak bileklerimdeki ağrılar ve yanmalar,ödemler diyoeum daha ne akdar devam edecek acaba,gerçekten zorlamaya başladı artık
BurcuLice Gglhtrk bol bol su tüketin ayaklarınızın altına yastık koyun ve fazla ayakta kalmamaya çalışın
berilkus BurcuLice ben 34′teyim. ellerimi kullanamıyorum ☹️ Tüm gücüm gitti, şişenin kapağını dahi açamıyorum ellerim çok ağrıyor
Gglhtrk BurcuLice Yapıyorum ama ayaklarımdaki şişlikler cidden can sıkıcı,doktor da çok harekt etme dedi ama sanki yürüsem daha iyi gelecek gibi hissediyorum konuşucam bu hafta