Kızlar ikinci doğumum bu benm ama ilk kızımdaki gbi belirtiler sancılar olmadı her bebek gbelk farklıymş gerçktn başlyrm hikayeme 😎
öncelkle böyle poztf bi doktor blduğm için çok şanslyım çnkü bende poztf birisiyim sabah yürüyüşlere başladım sanrm tek yaptıgımda buydu birde aZck plts topu işte squat fln yapamıyorum ben yürüyüşten geldim yoruldm üstümü değiştirsim yatak odasına geçtim evde kaynvldm kaynpedrm eşim kızım vardı neyse ben yattım tam uykuya dalcakken bi gaz bi hava gbi biiy hissettm vajinemde baktm pat bi anda su ama ben eşiyorum sandm hemen yatakdan kalktm yatak çiş olmasn diye baktm baya akıyo tutamıyorumm iç çmşrm geceliğimm aşırı suu olmuştu hemen eşimi çağırdım oanda 😔 oda baktı annem bi baksın ben anlamm dedi doğal olrk ama eşimn adı çktı bi anda utandıgmdan snra kaynvldme söyledm korkma ama suyun gelmiş dedi acaba duşa girsemmi falan dedim ama vakt bulamsdan hzlıca evden çıktık hstneye geldk kaynvldem eşim odadaydı yanmda kynbldem kuran okudu meryem anaotumu almıştk hemen suya koyduk çünkü suyum gelmiişti ama kızım içirtdr kakasını yapmıştı hemde sadce bir cm açıklık 😏 ters gidiyordu ama benm doktorum o tersliğiii hallederdiii beni asla szryn yapmucgnı biliyodum rahm ağzı açılsın diye bişy yaptı bekliycem seni dedi suni sancıya luzüm yok dedi 2de hastneye giriş yptım gece 1 de doğum yaptım uzun saat gbi duruyo ama 2den 8e kdr normal sancısız oturdum yattım sonra kendi sancım başladı 8bçkda yavaş yavaş ilerledi 4 cme kdr sonra hızlandı 1de doğdu kızım 😎🤲🏻🙏🙏 Allahımm ben bebeğimi sağlıkla kucağıma aldım darısı hepinziin başına inşallah