Mls_mls02 Kızlar son 99 kaldı rabbime şükürler olsun buralara geldik kızımla 😇sizde şafaklar kaç anneler ☺️🤰🏼 ne gibi sıkıntılarınız var bana artık karnım ağır gelmeye başladı ☺️Kasıklrım bağzen aşırı ağrıyor neden olduğunu bilen varmı ?
Meless Mls_mls02 ay ne güzel bitmiş az kalmış benim daha 170 teyzesi😍 allahım sağlıkla gelmelerini nasip etsin🙏
___konul666 Son 116 gün kaldı günler geçtikçe dahada heyecanlanıyorum 💙oğluma kavuşmaya az kaldı Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasib etsın inşallah cumlemızın💙❤
ecemiko Mls_mls02 son 47🥰 her gün ağrıyan ellerim ve kollarım var. Bazen tabak bile tutamıyorum. Karnım gün geçtikçe büyüyor. Bebiş bazen uyutmuyor. Sabahları karnım acıktı diye uyanıyorum 😅
Dilek58 Mls_mls02 son 89 🌸 çok şükür ballı kızım hiç yormuyor annesini uslu uslu doğmayı bekliyor 😅 bacak kalça ağrılarım olmasın diye sade soda içiyrm
Gamzeakd Mls_mls02 uygulamaya göre 91 ama daha erken olacak doğum 🥰 bana hala çok var gibi geliyor sağlıkla gelsin hepsi. Dün gece sol göğüsümin ağrısından yatamadım . Taş gibiydi göğüs ağrıları geri döndü🥲