YagmurAnnesi Anneler sleepy nin günlük aktivite bezi var o nasıl bir şey fiyatı daha uygun görüyorum internette… Daha mı ince acaba anlamadım
Kayraninannnesi YagmurAnnesi kullanmadım bilmiyorum ama burada okuduğum kadarıyla kimisi memnun kimisi de çok sızdırıyor sürekli çocuğun üstünü değiştirmek zorunda kalıyorum diyor
Gllpkr YagmurAnnesi bende slepy natural kullanıyorum ama bebeğimin poposunun pişiği bi türlü gitmiyo sağlık ocağı doktorum bana migrosun kendi bezini önerdi elimdeki paket bitince direk ona geçicem iki kutu pişik kremi bitirdim tık yok
Ozge0634 YagmurAnnesi ben memnun kalmadım sızdırmıyor ama iki kere bile çiş yapsa açtığımda ıslaklık oluyo vücudun da
YagmurAnnesi Kayraninannnesi Normaldr kızımda sleepy kullandım çokta memnundum ama aktivite yazan yeni çıkmış sanırım onu bilemedim sadece
YagmurAnnesi Gllpkr her çocuğa her bez yaramıyor ne yazikki 🤷🏻♀️ Ben kızımda memnundum sleepy den. Kimisine molfix bile yaramıyor
YagmurAnnesi Ozge0634 aktivite yazanlardan mı normal sleepy mi peki. ben normal sleepy kullanmıştım 3 sene önce kızıma memnundum
Gllpkr YagmurAnnesi öyle gerçekten ben ilk oğlumda hep can bebe kullandım ilk primayla başladık delik delik yaptı çocuğumun poposunu can bebe iyi gelmişti mesela