Hafise Allah aşkına çözümü olan bilen yazsın bogazım şişti burnum akıyo yutkunamıyorum ne yapim ne içim ilaç içmek istemiyorum 😑👀
midekoruyucu Hafise doktorum günde 1-2 fincan ıhlamura izin vermişti. Zaten içebildiğim tek bitki çayı ıhlamur, ah bimde papatya var 😁 içine biraz limon birazcık da karabiber üff çok iyi geliyor 🙈
metehaninannesiii Hafise kaynamış suyun içine bol limon sık içine 1 tatlı kaşığı da bal koy karıştır sıcak sıcak iç sabah aksam yap benim böyle geçti çok şükür birde ılık sütün içine bal koy iyi gelir
Mls_mls02 Hafise canım bende aynıyım herşey geçti ama boğaz ağrısı öksürük kaldı test yaptırdım negatif çıktı çok şükür 3 sarımsak ez iyice yarım limon sık azda su iç bunu bir duş al yat terle birşeyin kalmaz Allah’ın izniyle 😊
Hafise Minnosunannesiii yok Allah korusun dün banyo yaptım saçım ıslak kaldı col rüzgar vardı rüzgar yedim ya 😭😭
Hafise metehaninannesiii valla balım yok inan ki şimdi süt ısıttım onu içtim nane cayı iyi gelir mi kaynatsam . Anneme sormak istemedim kalkar gelir evham yapar ondan buraya yazdım
Gmommysboy Hafise ılık suya bi tatlı kaşığı batticon karıştır gargara yap ..ben tonsilit gibi bi illetle bile böyle baş ediyorum,devamında günlerce antibiyotiğe-penisiline bile gerekkalmıyor öyle etkili
Gmommysboy Hafise evet evet bildiğimiz yaraya sürülen var ya..ay kime sölüyorsam yapmıyor tiksiniyorlar ya iltihaptan bembeyaz olan boğazımı iki günde normale döndüren tek çare.ilaç milaç etki edene kadar yatak döşek yatardım.bi çar bardağına bi çay kaşığı gibi yapın hatta gün de 2-3kere ertesi gün acı yok sonraki güne tamamen bitiyor 🙌🏻 Kronşk faranjiti olan bi ark da babaneden öğrenmiş koa pamuğa biraz kolonya ve karabiber(az)döküp terlemeye yatıyordu(karabiber Çok olursa cildi tahriş ediyor) lokman hekim misali oldu ama 😂
ogrencianne35 Hafise bende 24.haftada böyle oldum annem zencefil ama toz olandan değil , ayva , elma , limon , armut hepsini kaynattı icirdi bana 4 5 güne toparladım
Ela20 Hafise bir çay bardağı ılık suya bir tatlı kaşığı tuz ve limon katıp boğaza günde üç defa gargara yapabilirsin mutlaka faydası olur rahatlatır sağlık ocağındaki doktorum söylemişti ilaç icemediğim için
Ela20 Hafise benim astım alerji geniz akıntısı olduğu için alerjimden kaynaklı faranjit oluyor fakat ilaç kullanamayacağım için bunu söylemişti doktor. KBB doktoruna gittim tantum boğaz spreyi verdi emilimi bebeğe çok az geçiyormuş kadın doğum doktoruma sordum kullanabilirsin dedi fakat kullanmadım iki haftaya yakın hasta yattım tam da düzelmiş değil. Cayır cayır yanıyor geniz akıntısı devam ediyor yutkunma güçlüğü ses kısıklığı var. Ateş en önemlisi ateş olmadığı sürece istirahat ederek o acıyı çekerek geçirmeye bakıyorum. Çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim rabbim şifa versin
milla-s Hafise ayy ben de aynıyım maalesef ya. Dün hava çok güzel diye camı kapıyı açtım biraz temizlik yaptım, bugün boğaz kaşıntısı/ağrısı ve burun akıntısı ile uyandım. Hamile olmasam C vitamini içip rahatlayacağım ama içilebilir mi onu da bilmiyorum. Yazanları bi deneyeyim bari🤧
Hafise milla-s c vitamini ve c vitamin içeren meyvelerden yememem gerek benm doktor öyle dedi ilaçların etkisi azalcagı için . Yiyemiyorum 😑 sende doktora sor mutlaka