midekoruyucu Kızlar selamm, Haftadayız artık bebeğim çok daha hareketli maşallah 🧿 ama karnımdayken hissettiğim acaba eli mi ayağı mı anlamıyorum 🙈 kimi arkadaş yazıyo ayağını hissediyorum filan yok yani bende öyle netlik, bazen sol kasıkla sağ karın boşluğunda aynı anda hissediyorum heh diyorum bunların biri el biri ayak ama hangisi 😂 siz de ben gibi düşünüp duruyomusunuz 😅
Hey123 Dr a gidince sorun eli ayagı kafası nerde diye. Bende 28. Haftada dr sormuştum. Hep hareketi sağ bel tarafımda hissediyorum çürüdü oram demiştim. Dr ayakları var orada, kafası da aşagıda, plesenta sol yanında demişti
midekoruyucu Hey123 soruyorum doktorun yanındayken ayakları genelde aşağıda oluyor ama diyorum ya aynı anda hissettiğim zamanlar da oluyor çok merak ediyorum acaba nasıl duruyor diye 😍 kimisi elini ayağını dirseğini filan hissediyormuş acaba daha ilerleyen haftalarda sonlara doğru mu oluyor o 😍
Ugurhilal midekoruyucu ayy ben ablam kızına hamileyken resmen ayağı eli anlaşılıyordu 🥰tutuyorduk nasıl yamultuyordu kızın karnını son zamanlar 😂 benimki baş üstü duruyor 😄yaklaşık iki aydır diyorum kızım beynin akar dön yukarı dinlemiyor cadı bazen bende aynı anda hem sağda hem solda hissediyorum ama son aylarda anlarsınız muhtemelen
midekoruyucu Ugurhilal 😂 beynin akar 😂 ya çok tatlı dimiii ayağı eli hissetmek. Hani bemim karnım da çok çıkmadı 7. Ay bitmek üzere ama azıcık bişey çıktı hani diyorum bu gidişle hissedemicem ama çok istiyorum o ayağı görmeyi. Videolar izliyorum resmen ayak dirsek hep belli 😍
Ugurhilal midekoruyucu canım karnında neyse dışarda da o oluyor hiç üzülme bence 😄 uslu çocuk işte mis gibi 🥰 inşallah hissedesin bakalım