AcarBeyi Evet bugün 18:25 de kızımı kucagıma aldım 🥰 20 saat suni sancı dan sonra 3 saatte dogurdum. İlk yatıs yaptıgın da 41.haftaydım ne acılma ne sancı ne nişan ne su gelmesi yoktu hatta sabah 9 dan akşam 5 e kadar bekledim yatısım yapılsın diye aciller vardı çünkü. Ama şükür normal dogurdum. Suni sancı dün 20:00 de yapıldı bugün 15:00 e kadar acılmam VS yine yoktu sancı da olmadı. Bugün 15:00de 4 cm acılma vardı sancılarım başladı kasıktan. Ama zaman gectikce arttı tabi sonra sancı durdu ıkınma isteği geldi büyük wc yapma isteği. Kusmak gibi düşünün engel olamıyorsunuz o ıkınma ya direk ıkınıyosun cıkmak isteyen bişey var anlıosun. İlk ıkındım odada baktım wc yaptım. Sonra 5 dk da 1 tekrar refakatçı a dedim git hemşireye söyle bebk kafası cıkıo. Yok dedi suyun gelmedi 😄 ya dedim git söyle. Hemşire içeri girdi bir bagırdı bebek kafası gözüküyor tam açılma ekip toplanın diye 10 kişi belki herkes biley yapıo. Kendi tek kişilik odanızda dogum yapıosunuz bebekde sizde cıkmıyosınuz refakatcı cıkıo dısarı. Sonra 2 ıkınmada suyum ile beraber kıızm balık gibi geldi 😄 ilk dogum oldugu için keik atıyorlar mecburi yırtılma olmasın diye onun dikim işlemi yapıldı falan şimdi odadsyoz yarın cıkıcaz sanırım 🥰