Prenses21 Kizlar artik cift sayilari gormeye bir kac gun kaldi norml dogum istiyorum ama cok korkuyorum artik 25 haftalik olduk😣
meraklianne1 Prenses21 korkmayan var mı acaba 😂😂 başta ki heycan yerini korkuyo bırakıyo demi bende 30+4 üm aynı duyguları paylaşıyorum nişan gelince napılır su gelirse nolcak normal olsun isterken acaba nasıl doğcak gibi gibi 😁😁 ama olcak yani bi şekilde herkes yapıyo bizde yaparız 🌸🌸
iraz4 Prenses21 son 5 gunum kaldi heyecndan korkudan uykular.iyice kacti bide 2.dogumum ama yinede korkuyorum
ilkannelikkk meraklianne1 ben korkmuyorum 😂 bu ne cesarettir bilmem ama sanırım son ana saklıyorum kendimi
Esraismail meraklianne1 aynn o korku hepimizde var demekki en cokta hadi dogumun basladıgını anlamazsam gelen suyun mu bilemezsem bunlarda var korku içinde.. inş cok güzel ve kolay dogumlarımız olur hepimizin
meraklianne1 ilkannelikkk aynen bu ne cesarettir yiğidimm🤣🤣 valla tebrik ederimmm inşaallah hiçde gelmez o korku zaten doktorlarda nefes eğitimi alın kendinizi doğuma hazırlayın eşinizden destek alın diyolar ama işte geçmiyo sana hiç uğramasın🌸🌸
meraklianne1 Bahar27 benimde öyle valla eşime hep diyorum doğuramycam ben diye oda napcan içinde mi kalcak alcaklar işte diyo 😂😂😂 hayır alsalar bi acı kendi doğsa bi acı 😁😁içimde kalsada bambaşka bi acı(mide yanması)🤩🤩
Lalihhhh meraklianne1 😂😂 Ben de eşime ben bu çocuğu doğurabilecek miyim acaba diye soruyorum 😂😂 o da dogurursun aklına kötü şeyler getirme diye teselli ediyor😀
Bahar27 meraklianne1 aynen öyle aynen nesıl yapacaz bilmiyorum Allah yardım eder diyip akışına bırakalım 😄😄😄😄
meraklianne1 Lalihhhh benim eşimde diyo aklına getirme orayı düşünme başka şeyler düşün kolay sanki yada benim elimde düşünmemek😂😂
Lalihhhh meraklianne1 en iyisi herkes nasıl doguruyorsa bizde dogururuz ALLAH Kerim diyelim ,kendimize güç verelim🤭💪
NazKaya06 38+5 gece uykum yok, sürekli sancı bekler oldum.. ha geldi ha gelecek diye .. karnım da çok kaşınıyor :(
meraklianne1 Esraismail demii bende çok düşünüyorum nişanım mı gelecek suyum mu haftam ilerledi ya bide acaba çatım müsait mi dar mı 😫😫😂
Esraismail meraklianne1 catı konusu zaten apayrı acaba dar mı acaba catı muayenesi nasıl olacak her sey kocaman bir korku ile soru işareti 🤭🤭😊