oglunubekleyenanne 19+4 hftaligim bebegim 291gram iyimi? arkadasimin 17 haftalik 106gram onunki iyimi sormami istedi sizlere?
eCeCik oglunubekleyenanne 17+3 te 209 gr dı benimki ama haftasından önde demişti normal değerleri bilmiyorum
Hatice3 oglunubekleyenanne her bebek aynı olmaz ama benimki 16. Haftanın başında 153 gramdı canım az gibi geldi bana birde bebeği kızmı erkekmi kızlar daha zayıf oluyor benim erkek
Arasinannesi Aysel49 çok sıkıntılı bi hamilelik geçirdim ağzıma pilav makarnadan başka birşey girmedi. Aldığım ağrı kesici ve serumlar büyüttü çocuğumu diye düşünüyorum 🙈 Allah bana da bebeğime de yardim etti diyorum başka bir açıklaması olamaz.
Busrayildiz Hllssl Ayy inşallah hep az geliyordu doktor normal demesine rağmen ama gene anlamış oldum az olduğunu inşallah alır bebişim yoksa bu gidişle sadece ben alıcam 😂
Hllssl Busrayildiz benim de şu 3 haftada almış kilo ondan önceki haftalarda normalden biraz düşük geliyordu o yüzden kafaya takmayın bi anda alıyolar valla 🤗
Aysel49 Arasinannesi hadi ya o zaman çok şükür sizin bugunlerinize inşallah herşey çok iyi olur sizin için bundan sonra 👶