Best11 Çok garip şeyler oluyor🤣🤣🤣 nasıl desem kalp atması gibi alt tarafımda hissediyorum sürekli arka arkaya sanki popo tarafımdan geliyor anlayamiyorum veya vajinamda ama aşağıda bi yerlerde bir şey oluyor 33 haftalığım bu arada aynı şeyi yaşayan var mii
NeslihanErKcl Best11 hıçkırık o 🤭 Bebek ciğerlerini açmak için Arada hıçkırırmış, nefes egzersizi gibi bir şey yani😊Benim oğlum da çok yapıyor ve aşırı hoşuma gidiyor benim nedense 😄
Best11 Fabulas kafası aşağıda benimkinin demek o yüzden aşağıda bir şeyler oluyor ve hiç durmuyor 😄😂😂😂 siz de hissettiniz mii
Fabulas Best11 evet ben 39.haftadayım doğdu doğacak kafa aşağıda, resmen aşağıdan geliyor hıçkırık☺️☺️
Best11 NeslihanErKcl ya hep oluyor da şimdi bi sorayım dedim yoksa anlamiyordum garip geliyordu bana. Bundan sonra benim de aşırı hoşuma gider😁😁
Sevvalsolmaz Best11 ilk başta korkmuştuk hatta eşim kalbinin atışı zannetmişti sonra araştırdıktan sonra öğrendik bizde 😂
NesX Best11 çok güzel bir his💜 bizde de sürekli oluyor başı aşağıda elimizi koyup dinliyoruz. Duyduğum kadarıyla bebeğin sağlığı açısından iyi bir olay🐣
Best11 Sevvalsolmaz ben de endişeleniyordum işte bu hareket ne diye de. Öğrenmiş oldum. Şuan sustu gene yapsa keşke😃😃😃
Babymomy Best11 yaa ne zaman baslarmıs peki bunu hissetmek. Ben 23 haftalıgız bazen sanki cıkcak gibi oluyor popom sanki titrer gibi oluyor afedersiniz 🤭 aynı öyle mi acaba simdiden hıckırır mı bebişim
Best11 Babymomy evet evet aynen öyleee. Titriyor sanki ön ve arka taraf 😃😂 erken değil o haftalarda da olur. Ben en az 1 aydır hissediyorum
Babymomy Best11 ya cok ilginc ben baskı zannediyordum hatta korkmuştum ilk seferlerde.sıj sık oluyor ama bşrkac güne bir 🤗 kuzum benim ya ne güzel valla mucize gibi, Allahım sağlıklıca kucağımıza almayı nasip etsin bizlere♥️