Ozlem23 Ates21 sabırlı bı insansan kendin örebilirsiniz zor değil ben sıkılgan birisi olduğum için hiç niyetlenmedim 😄 küçük bı mendilin etrafını bile oyalamak bana eziyet gelmişti
Kimkibu Ates21 kendiniz yapabilirsiniz bence yapımı zor değil gayet basit çok güzel açıklayıcı videolar var nette.. ben kendim yaptım kızıma bir ayıcık bir tavsan birde çıngırak kelebek şimdi birde şimdi emzik askısı yapcagım :)
Ozge20ulu Ates21 YouTube detaylı anlatımları var bende kendim yaptım https://resimyukle.io/r/XWmws2HRoj
Esra_42gunindi Ben kendim örmeye başladım tavşan örüyorum hiçbi zorluğu yokmuş istersen sende kendin örebilirsin canım hem zaman geçiyor hem de mutlu oluyor insan bende doğmamış kızıma örüyorum 😂
Gulbaharklc Bende evde kendim yapıyorum az kaldı kızımın doğmasına çok basit yapımı aslında Kendiniz de yapabilirsiniz
emiras59 Ben de oyuncak ya da bebek dolabı üstüne süs olarak falan istiyorum model daha çok hangi sayfada var önerir misiniz? Kendim örmek istiyorum da model bulamadım
BegumIscanTunc Ates21 canım Instagramda butterflystore_gn var bak istersen bir hemde çok güzel yapıyor bende siparişimi oradan vericem arkadaşım aldı çok güzel geldi
Sympktz bu annemin kızıma ördüğü uyku arkadaşı ve çıngırağı. Ama maalesef instagram satış adresi yok çevreden sipariş olursa yapıyor 😅 örgü bilmek büyük nimetmiş bende yapabilsem keşke kızımın bütün oyuncaklarını anneannesi yapıyor şuan 🥰🥰
Verasmommy Ates21 paradiseamigurami çok çok memnun kaldım hem çok ilgililerdi hem de çok güzel yapmışlar tavsiye ederim😊