nazliiayaz Merhaba kizlar 37 haftalik gebeyim gecen gun doktorum bebegimin pozisyonundan dolayi normal dogum olacagini soyledi. Ama cati muaynesi yapmadi sizin nasil oldu doktorunuz kendisimi bakmak istedi ben kendimmi bakmasini soylemelimiyim?
Anneeee nazliiayaz hayır tatlım zamanı geldiğinde o kendi alıyor zaten çatı muayenesine ben 39 haftalık hamileyim Pazartesi alıcak muayeneye bakalım hayırlısı
ggzmkrcc nazliiayaz ben 36. Haftada sormuştum çatı muayenesi yapacak mısınız haftaya diye. Oda hayır 38 de yapıcam dedi öyle de oldu
Gozdealpu nazliiayaz benim doktorumda 38. Haftada bakacam dedi. 32 haftalığım. Son 2 haftaya kadar bebeğim hep baş aşağıydı. Fazla stresli dönem geçirdim bebeğim döndü. Belki de bu dönem dönüyordur bilmiyorum. Doğuma kadar döner diye dua ediyorum bende.
nazliiayaz Gozdealpu insallah doner hayirlsii canim .benim bebegim hep bas asagi pozisyonda hic baska pozisyona gecedii ins gecmez
Gozdealpu nazliiayaz inşallah sağlıkla normal doğum yaparsınız. Benimki de dönmezdi de son 2 hafta çok sıkıntılı. Benim sıkıntım da bebeğimi etkiliyor. Eşim döner deyip moral vermeye çalışıyor ama dönmediği için de stres yapmaya başladım. Hayırlısı ile kucağıma alayım da nasıl olursa olsun diyorum