ecemp161013 HalilEfe cok geçmiş olsun lactamil cok iyi geliyor teyzem hep onu kullandı bi de bebek nasil kac kg dogdu bende 5 mmle serklaj oldum 22. Haftadayim crp yüksek erken doğum riski var korkuyorum
HalilEfe Veraninannesi 1 hafta içinde olan bi durum zaten idrar vermiştim protein kaçağı varmı diye o gün sonuçları öğrenmeye gittik ve bebeğin durumu kötüye gittiğini fark etti doktorum 1 hafta içinde gelişim geriliği falan başladı yani
HalilEfe Sumc he öyle mi poşet koyup Çekmesimi lazım yani yaparlar mı sorarım yanlış anlamayın kusurada bakmayın eşim çekse olur mu😏
Basak0503 HalilEfe çook geçmiş olsun canım. Rabbim bebeğinle beraber uzun yıllar yasamayı nasip etsin. Bebeğin kaç gram doğdu?
Gamzeliikizlerr HalilEfe benim doktorum da sut olmasi icin doğuma gelirken komposto tahin pekmez getir yanında dedi. Aklında olsun. Rabbim sana bagislasin
Medine_25 HalilEfe Öncelikle çok geçmiş olsun Rabbim tez zamanda evladını kucağına almayı nasip etsin.Bulgur pilavı baklagilller ve bol bol su iç 😊
Ftmklbk HalilEfe ılık duş da iyi geliyormuş, göğüsler e masaj falan. Bir de herkesten duyduğum komposto tarzı içecekler.
HavvaMerve HalilEfe Başta Rabbim en kısa zaman da bebeğine kavuştursun sağ salim inşallah hoşaf tarzları ve sütlaç bol su sulu şeylerden tüket bol bol canım inşallah bol sütün olur🤲🏼