Nilaylks babymert061 Trabzon değil mi yaptırmadım ama Ocak Şubat arası fiyat aldığımda renksiz 350 renkli 700 demişlerdi zam gelmiş olabilir
Elif6192 babymert061 hastane olarak oraya gidiyorum ama doktorum detaylı ultrason için perinatoloji uzmanının bakmasını önerdi. Ya da bulamazsam radyoloji. KTÜ tıp fakültesinde proflar bakıyor 315₺
babymert061 Simdide 400-750 dedi fiyatlar. Normalde perinatoloji uzmanlari bakiyor ya detayli ultrasona orada ki radyoloji uzmani sanirim memnun kalindi mi diye merak ettim acikcasi
Nilaylks babymert061 açıkçası ben devlette yaptırdım ve orda da ilk radyolojiye randevu veriyorlar radyolojide sıra yoktu zamanında olması için Sonra bir şekilde perinatolojiye ayarladık ama işinde iyiyse radyoloji uzmanı da oluyor diye biliyorum
Esragrsy61 Karadeniz medicalde 750 ye yaptırdım 20 gün önce çok memnun kaldım doktor baya ilgili ve çok detaylı anlattı 40 dk sürdü
babymert061 Esragrsy61 o da radyoloji uzmanidir degil mi bende cumaya aldim randevu da bi kac kisi perinatoloji uzmanina gitmen daha iyi olurdu diyince aklim karisti. Detayliya peki yaninizda birisi girebiliyormu aliyorlarmi iceri?